SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Sony izlaidīs maināmos PS5 korpusa vākus

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2021. g. 15. dec. 21:49
Sony izlaidīs maināmos PS5 korpusa vākus

Sony izlaidīs maināmos PS5 korpusa vākus

Drīzumā gaidāmas pultis un konsoles vāki dažādās krāsās


Sony nesen atklāja, ka gadu pēc PS5 izlaišanas lietotāji beidzot varēs nomainīt konsoles korpusa vākus (console covers). Kopumā būs pieejami pieci varianti un attiecīgi arī kontrolleri DualSense nebijušās krāsās. Jaunie produkti būs pieejami, sākot no 2022. gada janvāra.

Pievienotās aksesuāru krāsas ir jaunās zvaigznes rozā (Nova Pink), zvaigžņu zilā (Starlight Blue) un galaktikas violetā (Galactic Purple). Tās pavada iepriekš zināmā kosmiski sarkanā (Cosmic Red) un pusnakts melnā (Midnight Black), kuru krāsas DualSense tika izlaisti jau iepriekš. Sony bloga ierakstā ziņo, ka katra no atbilstošajām plāksnēm ir “viegli lietojama” un vienkārši nomaina iepriekšējos baltās krāsas paneļus. Konsoles PS5 korpusa vāku cena būs 55 dolāri (aptuveni 50 eiro).

Sony šā gada sākumā iesaistījās tiesiskā strīdā ar korpusa vāku pārdevēju Dbrand. Tas uzdrošinājās iesūdzēt tiesā konsoles ražotāju. Tikai pagājušajā mēnesī Sony beidzot ieguva patentu savam PS5 pārsegu zīmolam.

Gan jauno DualSense krāsu, gan PS5 konsoles vāku precīzi izlaišanas datumi atsevišķos reģionos var atšķirties. Latvijā par konkrēto preču pieejamību vajadzētu interesēties pie vietējiem mazumtirgotājiem. Vai Jūs vēlētos iegādāties PS5 korpusa vākus jaunā krāsā?

Instrukcija, kā nomainīt konsoles ārējos paneļus: https://www.playstation.com/en-gb/support/hardware/replace-ps5-console-cover/

Avots: PS Blog

Melnie vāki [s-love] Par tādu cenu gan diez vai pirktu. € 50 par smukiem plastmasas gabaliem? Sony varētu piedāvāt kaut kādu izdevīgo komplektu, kur ir iekļauta gan pults, gan paneļi vienā tonī.

@genotsiid tas viņiem ienāks prātā pēc gada :)))))... Manuprāt vienkāršāk un stilīgāk būtu autorizēt/licencēt dažādus ražotājus, lai autonomi ražo pēc rūpnīcas izmēriem un paši veido dizainu un liek cenu, ar nosacījumu teiksim, ka no viena komplekta 5 usd pienākas Sony... tad būtu gan konkurence, gan krāsu spektrs, bet protams korporatīvais stils gan drusku ciestu :)))... Bet tiešām 50 USD, nu komon :))) 20-25 max.