SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

The Division 2 konkursa pieteikumi

DeiverisDeiverisgrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 10. marts 12:46
The Division 2 konkursa pieteikumi

The Division 2 konkursa pieteikumi

Visi pieci konkursam iesūtītie attēli, ieskaitot Latvijas finālistu.


Paldies tiem pieciem cilvēkiem, kuri spēlēja Tom Clancy's The Division 2 bēta versiju un katrs iesūtīja attēlu Ubisoft un Gamestar rīkotajam konkursam! Skaidrs, ka gaidāt, kurš galu galā ir uzvarētājs un tiks pie The Dark Zone Edition. Lai gan pagaidām vēl nav informācijas par kolekcionāru varianta ieguvēju (izdevējs stiepj gumiju – vēlākais, 15. martā izlozēs), ir zināms Latvijas labākais ekrānuzņēmums. Visi kadri tika radīti, izmantojot spēlē iebūvēto iespēju Photo Mode. Tālāk iesūtītie attēli, sākot no vecākā.

1. dalībnieka attēls

Mākslīgā elpināšana glābj dzīvības, tāpēc abi īkšķi uz augšu.

2. dalībnieka attēls

Ko mazais meža zvērs dara puķudobē? Par aģenta nodomiem labāk vispār nerunāsim. Vai viņš mēģina uztaisīt pašportretu, bet kadrā neiekļauj dzīvnieku? Instagram skola vīrietim saka: "Sēdies, divi!"

3. dalībnieka attēls

Pozēt fotogrāfam vienmēr ir laiks – arī tad, kad uz tevi šauj.

4. dalībnieka attēls

Droši vien mākslinieciski pārdomātākais attēls – objekts ir iecentrēts, kājas nav nogrieztas un uzlikts filtrs. Diemžēl aģente galīgi nav noskaņojumā pozēt fotogrāfam.

5. dalībnieka attēls

FINĀLISTS. Ak, žilbinošā Saul... kopētāja gaisma, sniedz man spēku! Pēdējais iesūtītais attēls tika atzīts par smieklīgāko un radošāko, tāpēc tika atlasīts finālam. Atliek vien gaidīt, kad francūži pateiks, kuras Baltijas valsts dalībnieks ir uzvarējis.

Kurš ir jūsu favorīts?