DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi2023. g. 18. febr. 18:24labots 2023. g. 18. febr. 20:24

EGS_HogwartsLegacy_AvalancheSoftware_S1_2560x1440-2baf3188eb3c1aa248bcc1af6a927b7e.jpeg

Mini-ieskats Hogwarts Legacy

Pēc nospēlētām 53h esmu pabeidzis #hogwarts-legacy uz 100% izdarot spēlē pilnīgi visu ko tā piedāvā t.sk. savācot - 45/45 Achievements/Trophies.

Spēle noteikti paliks atmiņā ilgu laiku, visa HP filmu nostaļģija + spēle, kas tika spēlēta uz PC vairāk kā 20 gadus atpakaļ. Nenoliegšu, ka gaidīju Hogwarts Legacy ar nepacietību. Pēc pāris paspēlētām dienām, spēle tik ļoti aizrāva, ka noskatījos arī visas Fantastic Beasts filmas, ko līdz šim biju palaidis garām.

Spēles stāsts, muzikālais pavadījums, gameplay un exploration aspekts - viss šķita lielisks. Biju arī patīkami pārsteigts ieraugot, ka spēle uz Xbox Series X un PlayStation 5 konsolēm piedāvā 4 grafikas iestastījumus (šādām manuprāt jābūt opcijām visās mūsdienīgās spēlēs).

Hogwarts pils un Hogsmeade ciemata detalizācija apbūra, neskaitāmas reizes gan es, gan mana draudzene savā playthrough no kādas galvenā stāsta misijas, vai blakus uzdevuma vienkārši aizmaldījāmies, jo atradām kādu noslēpumu, vai slepenu eju ko gribējās izpētīt. Pamata stāsta burvestības ko iemācies + Ancient Magic t.sk. aizliegtās burvestības kā - Crucio, Avada Kedavra u.c. spēles cīņās padara ļoti aizraujošas. Spēle ir pilna ar noslēpumiem un mīklām, apjomīgu collectibles saturu un pretinieku atšķirību. Spēlējot Hogwarts Legacy un vācot nepieciešamos collectibles es vispār nejutu to kā slogu, ko nevarētu pateikt par #assassins-creed-valhalla spēlēšanu.

Kopumā šī ir "must have" spēle un es ļoti ceru, ka spēlei iznāks kāds DLC, lai atgrieztos atpakaļ burvestībā. Spēlei dodu 9/10 🍪 jo vienmēr pēc labu spēļu iziešanas, prasās kaut ko vēl, vismaz bišķin vairāk...

Nākamnedēļ ķeršos klāt #atomic-heart

Brīnišķīgs Hogwarts Legacy apskats. Spēle patiešām ir burvīga un ierauj savā pasaulē. Spēlēju un izbaudu katru Hogwarts brīdi.👌Apsveicu ar 100% sasniegumu iegūšanu!🏆

Apsveicu! Pats esmu knapi pusē ticis 🙈 Bet ļoti patīk līdz šim..