SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

2019. gada aprīļa skaļākās spēles

genotsiidgenotsiidgrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 2. apr. 03:02
2019. gada aprīļa skaļākās spēles

2019. gada aprīļa skaļākās spēles

Aprīlī: Burnout patiesais turpinājums, kartona VR, pilsētu būvniecība, kaulu laušana un izdzīvošana.


Šķiet, pavasarīgais aprīlis jauno spēļu ziņā ir mazliet mierīgāks par februāri un martu, taču šomēnes tik un tā tiks izdoti darbi ar skaļiem nosaukumiem. Kā parasti, porti un ne tik nozīmīgi atkārtotie izdevumi sarakstā nav iekļauti. Diemžēl Super Meat Boy Forever ir tikusi pārcelta, tā ka aprīļa beigās to tomēr neredzēsim.

9. aprīlis

Dangerous Driving (Xbox One, PS4, PC)

Vai dievināt autobraukšanas/dauzīšanas sērijas Burnout pirmās daļas, bet nevarat ciest atvērtās pasaules piedzīvojumu Paradise? Ja atbilde ir apstiprinoša, Dangerous Driving ir precīzi tas, kas jums vajadzīgs. Izstrādātāju Three Fields Entertainment vidū ir cilvēki, kas radīja Burnout. Rezultāts, spriežot pēc aprakstiem un video, ļoti atgādina studijas Criterion Games 2004. gada grāvēju ar apakšvirsrakstu Takedown, jo iekļauj tajā minēto paņēmienu.

Uzdevums ir, ātri braucot, neavarēt, kamēr izmantojat nitro, traucaties pa pretējo joslu, izvairāties no parastajiem satiksmes dalībniekiem un mīcāt virsbūves paneļus pret pretinieku automašīnām. Ietriecieties kaut kur vai iestumiet šķēršļos citus, lai redzētu, kā detaļas lido pa gaisu. Piedāvājumā ir 9 sacīkšu veidi, 26 transportlīdzekļi dažādās klasēs un 7 Ziemeļamerikas Nacionālā parka iedvesmotas vietas, kurās sacensties.

12. aprīlis

Nintendo Labo: VR Kit (Switch)

Interaktīvais kartons atgriežas, šoreiz piedāvājot savu versiju par VR jeb virtuālo realitāti. Minispēļu klāstā būs seši dažādi rokdarbu projekti un aktivitātes, kas darbojas, pie acīm turot pēc pamācības veidotās konstrukcijās nostiprinātu konsoli Switch. Ja ar tām šķitīs par maz, tad iekļautais režīms Toy-Con Garage VR ļaus pašam uzprogrammēt savas spēlītes. Iespēja veidot savus darbus nozīmē, ka šim Labo komplektam noteikti būs ilgāks mūžs par iepriekšējiem.

16. aprīlis

Anno 1800 (PC)

Pēc paviesošanās nākotnē žanra RTS pilsētbūvniecības behemots Anno dodas atpakaļ pagātnē. Kā jau nosaukums norāda, runa ir par 19. gs. jeb industrializācijas ēru. Viens no lielajiem spēles procesa papildinājumiem, kam jāseko līdzi, būs piesārņojums (ar pārējiem varat iepazīties augstāk ievietotajā video). Tā kā janvārī neviens no Strike biedriem nepieteicās izmēģināt slēgto testa versiju, apskatu negaidiet!

World War Z

Trešās personas skata sadarbības zombiju šaujamspēle četriem cilvēkiem, balstīta uz 2013. gada kinofilmu World War Z. Darbības vietas: Ņujorka, Maskava, Jeruzaleme un Japāna. Kas gan varētu noiet greizi?

23. aprīlis

Mortal Kombat 11 (XO, PS4, PC, vēlāk Switch)

Žanra fighting vispretīgākā sērija drīz jau būs klāt ar savu vienpadsmito galveno daļu, kas, kā runā, no ekrāna liek novērsties pat pieredzējušiem sadistiem. Izmaiņas kopš X? Vienreiz mačā, veselībai nokrītot zem 30 %, iespējams izmantot īpaši spēcīgo paņēmienu Fatal Blow. Savukārt Krushing Blow ir speciāls uzbrukuma variants, ko var iedarbināt, izpildot konkrētus nosacījumus. Tikmēr Flawless Block atalgo precīzu aizsardzības manevra lietošanu. Cīnītāju klāstā būs 25 varoņi, no kuriem viens parādīsies pirmoreiz.

26. aprīlis

Days Gone (PS4)

Vai Days Gone būs kārtējais Sony kases grāvējs vai tomēr pārāk ilgi atlikta izgāšanās? To neviens nevar paredzēt, taču tuvāk ar atvērtās pasaules izdzīvošanas darbu gan varat iepazīties, izlasot Eking rakstīto ieskatu. Droši vien Strike redakcijas visvairāk gaidītais aprīļa jaunums.


Izskatās, ka salīdzinoši rāmais 2019. gada aprīlis varētu būt laba iespēja ietaupīt naudu un atgriezties pie vecāku spēļu, kas ilgi stāv neaiztiktas, pabeigšanas. Ko jūs, biedri, šomēnes gaidāt visvairāk? Vai drīzāk ārā baudīsiet, cerams, labo laiku?