SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

2019. gada jūlija skaļākās spēles

genotsiidgenotsiidgrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 7. jūl. 18:28
2019. gada jūlija skaļākās spēles

2019. gada jūlija skaļākās spēles

Jūlijā arī parādās jaunas spēles, kā izrādās.


Neesam vēl paspējuši apskatīt nevienu no jūnija gaidītākajām spēlēm, taču jau klāt ir gada septītais mēnesis. Laikam jāuzraksta, ko labu tas nesīs jeb, precīzāk, ko mēs, Strike biedri, vēlamies izmēģināt visvairāk... (Vai kāds šo rubriku vispār lasa?)

5. jūlijs

Sea of Solitude (PS4, Windows, Xbox One)

Spēle, kas piedāvā iejusties jaunas, vientuļas sievietes ādā, kura izpēta applūdušu pilsētu, satiek fantastiskus briesmoņus un risina mīklas. Cik noprotams no jau publicētajiem apskatiem, stāsts ir par tikšanu galā ar smagām emocijām, depresiju un garīgās veselības traucējumiem. Atsauksmes ir labas, ideja – interesanta, grafika – skaista, taču diemžēl darbu izdod EA, kas varētu būt pati skumjākā lieta saistībā ar Sea of Solitude...

11. jūlijs

Blazing Chrome (PS4, Switch, Windows, XBO)

Vai patīk skriet un šaut robotus/citplanētiešus divās dimensijās, bet ir vienalga, ka nosaukums nav Contra vai Metal Slug? Blazing Chrome izskatās pēc ļoti jautra un autentiska apvienojuma starp abām minētajām klasiskajām sērijām.

12. jūlijs

Dragon Quest Builders 2 (PS4, Switch)

Japānā par Jēzu populārākā lomu spēļu sērija Dragon Quest jau otro reizi piedāvā savu versiju par Minecraft un Stardew Valley, ļaujot no klučiem uzbūvēt ēkas, tad rušināties dārzā un vēlāk sist briesmoņus action-RPG manierē. Ko mēs domājam par Builders 2, uzzināsiet apskatā un varbūt video kaut kad vēlāk jūlijā.

19. jūlijs

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order (Switch)

Kautiņu žanra (beat ‘em up) brīnums ar skatu no sāna/augšas un Marvel varoņiem. Vienlaikus kopā var darboties līdz 4 spēlētāji, sitot pretiniekus, vācot valūtu un mantas, kā arī krājot pieredzes punktus un ceļot līmeni. Interesanti, ka izstrādātājs ir Team Ninja, kas veidoja tādas sērijas kā Dead or Alive un Ninja Gaiden (3D daļas). Apskatu uzņēmies rakstīt ir genotsiid, tā ka iespaidus droši vien būs jāgaida 3 mēneši...

26. jūlijs

Fire Emblem: Three Houses (Switch)

Lieliskā taktiskā RPG sērija Fire Emblem atgriežas, turklāt ar savu pirmo mājas konsoles daļu divpadsmit gadu laikā (pieņemot, ka Switch par tādu uzskatāt). Tas beidzot nozīmē augstas izšķirtspējas grafiku, lai gan 3D pasaule, pa kuru skraidām ārpus gājienu kaujām, neizskatās diezko iespaidīgi. Jā, Fire Emblem sen vairs nesastāv no taktiskajām cīņām vien, ar katru daļu piedāvājot arvien vairāk sociālo/attiecību veidošanas elementu starp konfliktiem, padarot katra varoņa nāvi vēl sāpīgāku.

Wolfenstein: Youngblood (PS4, Switch, Windows, XBO)

Lielākais jūlija jaunums. Jautrā nacistu slepkavošana iepriekšējo trīs sērijas daļu stilā atgriežas, taču šoreiz galvenajā lomā ir abas Blazkoviča meitas, kuras dodas uz Eiropu atrast savu kaut kur nozudušo tēti. Galvenā atšķirība ar Youngblood: divu cilvēku saspēle. Vairāk informācijas atradīsiet Eking veidotajā pirmskatā.