SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Ori and the Will of the Wisps “zeltā”

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 30. janv. 12:00
Ori and the Will of the Wisps “zeltā”

Ori and the Will of the Wisps “zeltā”

Ori and the Will of the Wisps fināla disks jau ir ierakstīts.


Spēles Ori and the Will of the Wisps fināla versija jau ir ierakstīta diskā un gaida savu izdošanu 2020. gada 11. martā. Apsveicam Moon Studios ar projekta pabeigšanu. Pirmā sērijas daļa Ori and the Blind Forest ir saņēmusi 50 balvas un nominācijas. Ori and the Will of the Wisps ir tās ilgi gaidītais turpinājums.

Ori and the Will of the Wisps has gone GOLD🌟! A big congratulations to Moon Studios and the entire team.

Unravel Ori's destiny on March 11th by pre-ordering the gorgeous Collector’s Edition from your favorite retailers! [#OritheGamehttps://t.co/0X4k52q5WM pic.twitter.com/AktsXNiMqn

— Ori the Game (@OriTheGame) January 28, 2020

Tajā varēs doties jaunā piedzīvojumā eksotiskā pasaulē, kur sastapsities ar ienaidniekiem un izaicinošām mīklām, cenšoties noskaidrot Ori patieso likteni. Atšķirībā no Blind Forest, šķiet, ka Will of the Wisps paļaujas uz automātisko saglabāšanos. Turpinājuma šķembu (shard) sistēma būs vairāk līdzīga Hollow Knight redzētajai. Papildus tiks ieviestas spēju pārvaldības iespējas, lai varētu aktivizēt Ori jaunatklātās prasmes, kā arī pielāgot tās atbilstoši savam spēles stilam.

Ori izmantos jaunus ieročus, burvestības un uzbrukumus. Tāpat būs iepriekš neredzēti bosi ar garākām bēgšanas ainām. Nesen ieslēdzot Ori and the Blind Forest, tā mani apbūra ar savām krāsām, platforminga vadību un īpaši burvīgo pasauli. Uz standarta Xbox One konsoles spēle izskatās brīnišķīgi ar īpaši skaistu krāsu paleti.

Pieminēšu, ka Ori and the Will of the Wisps būs pieejams režīms Spirit Trialsspeed-run izaicinājums ar līderu sarakstiem. Tikmēr spēles paveidā Spirit Shrines būs izaicinoši pretinieku viļņi ar dažādiem apbalvojumiem. Will of the Wisps sižeta centrā attīstīsies jauns piedzīvojums, kas atklās pasauli ārpus Nībela meža.

Spēles pasaule atgādina Metroidvania stilistiku, kas ļauj spēlētājam piekļūt iepriekš nepieejamām vietām ar vēlāk apgūtām spējām. Daži no pamata spēles elementiem ir aizgūti no sērijām Rayman un Metroid. Ar nepacietību gaidām Ori and the Will of the Wisps!

Tā atbalstīs izšķirtspēju 4K (uz Xbox One X un PC) un HDR, kā arī piedāvās uzlabotu funkcionalitāti uz Xbox One X. Turklāt spēle draudzēsies ar iespēju Xbox Play Anywhere. Ori and the Will of the Wisps būs pieejama arī Xbox Game Pass abonentiem gan uz platformām Xbox One, gan PC.

Izdošanas datums: 2020. gada 11. marts
Izstrādātājs: Moon Studios
Izdevējs: Xbox Game Studios
Žanrs: Platform-adventure, Metroidvania
Režīms: Vienspēlētāja

Pirmā daļa man ļoti patika. Noteikti spēlēšu arī šo.

Ja nemaldos, mūsu pašu @nice1 reiz šeit uzrakstīja apskatu sērijas pirmajai daļai.