SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Metro Exodus Aurora Limited Edition izdevuma saturs

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 22. febr. 20:53
Metro Exodus Aurora Limited Edition izdevuma saturs

Metro Exodus Aurora Limited Edition izdevuma saturs

Aurora Limited Edition izdevums jeb kas lācītim vēderā


Metro Exodus iznāca gadu atpakaļ vai 2019. gada 15. februārī. Šajā rakstā aplūkosim, kas ietilpst Aurora Limited Edition izdevumā. Foto reportāžas formātā apskatīsim speciālā izdevuma saturu.

Līdzīgu ieskatu veica genotsiid par Yakuzas Remastered Collection pirmās dienas izdevumu.

Tik tikko februārī iznāca arī Metro Exodus papildinājums Sam's Story. Par papildinājuma pirmajiem iespaidiem mūs iepazīstināja Goodman2576.

Īsumā... šis ir otrs DLC un sver 6,1 GB uz PC pretēji 1,7 GB iepriekšējam ar nosaukumu TWO COLONELS. Ja pirmais DLC praktiski pilnībā noritēja zem zemes, tad šī daļa pagaidām mani nav pazemē vēl ievedusi. Jau pēc apjoma vien bija nojausma, ka šis papildinājums būs reizes 3-4 ilgāk spēlējams. Daudz nespoilojot, teikšu, ka sērijas faniem patiks, jo spēles pamatbūtība nav mainījusies. Protams iesaku spēlē izvēlēties krievu valodu, ja vien nav tā, ka galīgi nesaprotat, jo dialogi ir ieskaņoti ar ļoti krāšņiem epitetiem un kopā ar visas spēles vizuālo noformējumu rada atmosfēru kurā laiks apstājies Padomju Savienības astoņdesmitajos.

Es nekad nepērku paplašinātās vai uzlabotās versijas ar dažādiem bonusiem un papildinājumiem. Man tas ir pirmais nopietnais paplašinātais izdevums, ko iegādājos.

Standarta Metro Exodus versija jau bija iegādāta digitāli uz Playstation 4. Taču šādam piedāvājumam Metro Exodus Aurora Limited Edition diska veidolā ar sezonālo papildinājumu, brīnišķīgu vāciņu, grāmatiņu un skaistu iepakojumu nevarēju stāvēt pretim. Tas viss nedaudz vairāk par 26 euro ar piegādi uz Latviju no Apvienotās Karalistes (ja pērk atsevišķi, tad abi paplašinājumi digitālā formātā maksās ap 15-20 euro). Šoreiz vēlējos taustāmas formas disku.

Metro spēlētāju mīlestība pret šo sēriju ir neizmērojama, kas pat piever acis uz sērijas daudzām kļūdām un spēles nepilnībām. Taču Metro Exodus Aurora Limited Edition diska versijas izdevums tik tiešām priecē ar savu pārdomātību, saturu un skaisto noformējumu. Jebkuram Metro fanam varu tikai rekomendēt šādu diska versiju. Tātad Aurora ekskluzīvā izdevumā ietilpst šādi labumi:

- Metro Exodus disks (Playstation 4);
- Aurora ekskluzīvi veidotais metāliskais ārējais iepakojums;
- Metro Exodus disks metāliskā kastītē;
- Metro mākslas grāmata dažādos gadalaikos;
- Piekļuve sezonālam saturam (pavisam divi papildinājumi);
- Ziemas dinamiskā tēma.

Aurora Limited Edition disks

Aurora Limited Edition izdevuma ārējā kastīte ir apjozta ar plastmasas vāciņu.

Aurora Limited Edition ārējais metāliskais iepakojums

Priekšējā pusē attēlota Auroras zvaigzne. Savukārt aizmugurējā pusē parādīts Metro Exodus uzraksts.

Metro Exodus disks

Metro Exodus grāmatiņa

Grāmatiņā ir attēloti dažādi pretinieki, varoņi un ieroči. Tas viss parādīts dažādos gadalaikos. Apraksts, protams, krievu valodā. Tā visumā ļoti skaiti izveidota grāmatiņa.

Metro Exodus metāliskais diska vāciņš

Ja godīgi, esmu iespaidots par metāliskā vāciņa noformējumu. Aurora vilciens izskatās brīnišķīgi.

Bonusā pretinieku apraksts plašā atvērumā

Tā ir paliela lapa ar dažādiem mošķiem un to nosaukumiem krievu valodā.

Kopumā esmu pārsteigts par Metro Exodus Aurora Limited Edition diska izdevuma saturu. Nebiju cerējis, ka šāds izdevums saturēs tik daudz dažādu un skaisti noformētu artefaktu. Var redzēt, ka šādas versijas noformējumā ir ielikts liels darbs. Esmu gandarīts par pirkumu, tagad tikai jāieslīgst atkal Metro pasaulē.

Kā kulaks uz acs. Tikko sāku iekš Steam šo spēli :)

Paldies par apskatu. Arī es gaidu savu kopiju ar Aurora Edition. [s-game]