SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Bezcerīgie zēni: pirmā sezona (ATJAUNINĀTS)

methylphosphonofluoridatemethylphosphonofluoridategrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 26. febr. 19:32
Bezcerīgie zēni: pirmā sezona (ATJAUNINĀTS)

Bezcerīgie zēni: pirmā sezona (ATJAUNINĀTS)

Klusums pirms vētras.


Jaunās strike.lv neoficiālā podkāsta "BEZCERĪGAIS" sezonas pirmās epizodes klajā nākšanas priekšvakarā atkal pieejamus darām pirmās sezonas podkāstus. Tie, kuri nepaspēja, vai tie, kuri grib atkārtoti noklausīties šobrīd jau neaktuālas diskusijas par spēlēm un pašreizējā Saeimas sasaukuma vēlēšanām, to tagad var darīt!

Satīrisks, izteikti bezcerīgs, aizspriedumos balstīts, banāls un nedaudz homoerotisks divu zēnu diskurss par spēlēm, industriju un politiku. Deldējam dīvānus, dzesējam mutes un patērējam gaisu, kuru varētu izmantot lietderīgāk. Prezentē strike.lv apskatnieki genotsiid un Fenfen.

Šobrīd mēs neesam tikuši galā ar loģistikas problēmām, tādēļ, tiklīdz tās tiks savestas kārtībā, zemāk esošie elementi tiks aizvietoti ar normālu atskaņotāju.

Labas ziņas - mūsu podkāsts tagad ir pieejams lielākajā daļā vietu, kur klausāties savus podkāstus. Pagaidām gaidām, kamēr parādīsimies Google Podcasts un Apple Podcasts, taču esam jau Spotify, Castbox, Anchor, Pocket Casts un Stitcher. Arī nākotnes Bezcerīgā podkāsti parādīsies līdzās citiem šajās platformās.