SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

BEZCERĪGAIS XVII

methylphosphonofluoridatemethylphosphonofluoridategrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 16. sept. 18:21
BEZCERĪGAIS XVII

BEZCERĪGAIS XVII

Labs fundaments.


Esam gandrīz pilngadīgi. Visus šos gadus neesam bijuši ne liekulīgi, ne arī ar mietiem pakaļās. Varam pasmieties gan par lietām, par kurām var vai vajadzētu, gan arī lietām, par kurām nevajadzētu. Neskatoties uz visu, ir grūti atrast balansu, kāds visiem būtu pa prātam. Mēs to nemaz nevēlamies, tādēļ vienmēr būs kāds, kuram mēs nepatiksim.

Šoreiz ne tikai par spēlēm, bet arī par mopēdiem, nomāktību un ductus deferens. Atbildēsim uz klausītāju komentāriem un jautājumiem.

Kā vienmēr, esam pieejami visās podkāstu gūšanas vietā, bet klausītāju ērtībai zemāk arī atskaņotājs.

@Fen komentārs par CD Project RED .... ļoti interesanti būs paskatīties kā lietas attīstīsies, bet alkatība parasti nobeidz kvalitāti... Jāsaka gan, ka kompānijas investori līdz šim ir spējuši nopelnīt 1300% (tā nav kļūda) četru gadu laikā. Lielākais investīciju bums sākās tieši pēc Witcher3 panākumiem. Skaidrs, ka tad kad nokotē uzņēmumu biržā sākās problēmas ar neatkarīgiem lēmumiem, kuru pamatā nav max peļņa, jo akcionāri prasa peļņu un akciju vērtību pieaugumu. Te var piekrist @Fen, ka līdz ar šo produkta kvalitāte var ciest. Nu redzēsim paši jau viņi apgalvo ka gamer comes first....

@Goodman2576 Piekrītu, to, kas būs, redzēsim novembrī. @homers pieminētās mikrotransakcijas liek mazliet padomāt par to, cik ļoti vēl pirmajā vietā CDPR ir spēlētājs, ja paskatāmies atpakaļ uz dienu, kad tika izdota The Witcher 3, kurai līdzi nāca visādi labumi. Mikrotansakcijas kopumā ir diezgan plēsonīga (predatory) peļņas taktika, kura nav normāla labdabīgas konkurences apstākļos. Kā redzam, spēles pašas par sevi sevi atpelna un pat ļauj nopelnīt ar tik lielu uzviju, ka daudzajiem lielajiem vīriem ir iespējams izmaksāt prāvas prēmijas. Tas liecina, ka spēlēm ne tikai nevajadzētu tik daudz maksāt, bet arī mikrotransakcijām nevajadzētu pastāvēt, kā arī to, ka tas ir tikai un vienīgi apetītes, ne iespēju jautājums.

@Fen iespējams tik traki jau nebūs, lieka panika pirms laika, bet ja iet runa par MP vai cosmetics, manis pēc lai tās transakcijas tur ir, ja kāds grib nopirkt zilas apenes savam avatāram, lai tērējās :))))))) .. Te viens raksts

Vēl nenoklausījos līdz galam podkāstu, tāpēc atsauksmes nedaudz vēlāk. Par Cyberpank ir tā, ka tika daudzspēlētāju režīmam būs mikrotransakcijas. CD Projekt Red solīja, ka nekādas mikrotransakcijas vai plēsonīgās (predatory) shēmas nebūs kampaņā.

@Goodman2576 ir cilvēku tips, kam šī lieta nav izvēle. Arī vienaudžu spiediens spēlē savu lomu. Nav tik viennozīmīgi.