SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

BEZCERĪGAIS XVI

methylphosphonofluoridatemethylphosphonofluoridategrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 28. jūl. 20:25
BEZCERĪGAIS XVI

BEZCERĪGAIS XVI

Čučima.


Sveiki, biedrīši!

Kas kopīgs pirkstiem, daiktiem un trubām? To un vēl citus tematus apspriedīsim jaunākajā Kas jauns? Strike.lv oficiāli neoficiālā podkāsta BEZCERĪGAIS epizodē.

  1. "Viņiem vēl nepietiek": Kā zēni tiek galā ar kropļojošu videospēļu atkarību, kuras uzturēšanai nepietiek ar gaterī nopelnīto un pat ar no vecākiem nozagto naudu?

  2. "Pietiek neskaidrību": Kā neapvainoties vai neuzbudināties, spēlējot spēli, kurā kādu lomu spēlē sieviete?

  3. "Pietiek būt ģenderistu un sorosītu propogandai": Vai slepeni esam Kotaku Latvijas filiāle?

  4. "Pietiek d**st": Kā arī šis tas par spēlēm.

Kā vienmēr, mūsu podkāsts ir pieejams visur, kur gūstat savus podkāstus, bet ērtības labad zemāk arī atskaņotājs.

Kakao prikoli man nekad neapniks. Un liels respekts par pirmajām 4 minūtēm, ja tās bija frīstailā, ja ar lapu pēc scenārija tad tikai cepums (ar kakao garšu) par to.

Ja par samurajiem un ČuČimu, tad Ubisoft spēlē For Honor arī ir ļoti niansēta cīņu sistēma. Tur pat ir ļoti vēlams apgūt māku pārtraukt savus uzbrukumus mid air un nomainīt iesākto sitienu pret citu uzbrukumu, aizsardzību vai izvairīšanās manevru tādā veidā apmānot pretinieku.

Kiryu no austrumu varoņiem ir noteikti mans favorīts, bet no rietumiem es viņam pretī liktu Geraltu.

Palaidu garām brīdi, kad varēja jautājumus uzdot, bet nākamajā "kāsī" interesanta rubrika būtu Genas moto piedzīvojumi.

Apraksta dēļ šaubījos vai vēlos vispār klausīties ņemot vērā iepriekšējos podkāstos dzirdēto, cik nu esmu spējis tos paklausīties. Pa daļām paklausoties šo podkāstu ir skaidrs ka nākošos neklausīšos ja neuznāks cerība ka kaut kas ir uzlabojies. Tikmēr sēdēšu un cerēšu ka nākošais UOC podkāsts nebūs jāgaida 4 gadus :/

@Fen aizšāvi greizi, draudziņ.

Paldies par interesantu podkāstu. Es arī pirmo pirkšu PS5... :) Komentārs par to kāda jēga BŪS no Xbox konsoles, manuprāt problēma ir tā ka PC komponentes - grafikas kartes - cenas pieaug ļoti strauji un lai šodien iegūtu savā īpašumā kvalitatīvu PC kas spēs pavilkt nākotnes spēles tik pat labi kā XBOX series X būs jāiegulda 3x vairāk naudiņas, jo konsoles, kā mēz zinām, tirgo pat zem pašizmaksas orientējoties uz peļņu no spēlēm un servisiem.. tā ka es nebūtu tik skeptisks par konsoles jēgu, vismaz tuvākajā nākotnē kamēr spēļu streamošanas servisi un interneta ātrums un kvalitāte nesasniegs atbilstošas iespējas lielākajā daļā pasaules :)))))))....

Yakuza 7 Like A Dragon Japānā jau iznāca 16. janvārī, sola pārējai pasaulei 13. novembrī šogad !!! Tiem kam patīk Yakuza spēles iesaku paķert Ryu Ga Gotoku Studio spēli Judgment playstorā šobrīd ar labu atlaidi ~ 11 Eiro, tieša saikne ar Yakuza sāgu nav, bet tas pats izdevējs un līdzīgā stilā tikai šoreiz esam izmeklētāju lomā... un paši Yakuzas protams arī spēlē ir un tiek daudz pieminēti :)...

@Goodman2576 Vai xboxam arī esot tāds pats čakars caur citas valsts adresi un bankas kontu jāpieslēdzas? Vai supports maz Latvijā ir? Atvainojos par savu nezinīša lomu, bet konsolēs es esmu totāli zaļš. Nu cik sapratu, tad PS neesot nekāda supporta un tur tiešām vajagot no ārzemēm.

@Steels Pagaidām nezinu, jo iepriekšējais Xbox man nav..., GamePass uz PC šķiet strādā neatkarīgi no tavas valsts zemes. Es ļoti ceru ka PS5 beidzot radīs iespēju beidzot reģistrēties savā mītnes valstī, šķiet tik stulbi, ka Netflix un amazon Prime video LV normāli strādā, bet Sony nevar izdomāt kaut kādu other EU countries variantu, nekur nav rakstīts, ka pakalpojuma jābūt konkrētās valsts valodā, Steam taču darbojas bez problēmām jau gadiem.... Ar Microsoft ir tā, ka LV programmatūru var iegādāties veikalā, nevar nopirkt dzelžus (Surface utt.) Varbūt mums kāds XBOX One X lietotājs var palīdzēt ar atbildi kā ir šobrīd.