SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

13. septembrī tiks ierakstīta kārtējā podkāsta BEZCERĪGAIS sērija

methylphosphonofluoridatemethylphosphonofluoridategrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 9. sept. 16:03
13. septembrī tiks ierakstīta kārtējā podkāsta BEZCERĪGAIS sērija

13. septembrī tiks ierakstīta kārtējā podkāsta BEZCERĪGAIS sērija

<p>Sveiki, biedrīši! Laiks ir pagājis, lietas ir notikušas. Šis būs īpašs podkāsts, jo bezcerīgie zēni ir gatavi iznīcināt visu pasaules ļaunumu, apkarot netaisnību un apliecināt savas žurnālistiskās integritātes maksimumu, cīnoties par līdztiesību un pareizu latviešu valodu.</p> <p>Smiekli pārvērtīsies runās, jo lietas, par kurām smiets, ir pelnījušas aizsardzību, ko mūsu jaunais kurss tām nodrošinās.</p> <p>Liesim sviedrus un arī Fenādija siekalas, lai izrunātu, kuru logopēdu labāk apmeklēt un kuru nelieti turpmāk vajāt internetā.</p> <p>Droši jautājiet un jums taps atbildēts pārdomātā, dziļdomīgā un žurnālistiskā veidā.</p> <p>Pagaidām piedāvājam atkal noklausīties podkāsta sērijas, kurās neiecietīgi smejamies par lietām, par kurām nevajadzētu smieties. ;(</p> <p><iframe src="https://castbox.fm/app/castbox/player/id2651312/id235088406?v=8.22.11&autoplay=0" width="100%" height="500" frameborder="0"></iframe></p> <p> </p>

Sveicināti, Gribētu dzirdēt Jūsu domas par X Kastes S sēriju - 300 eiras par digitālu 1440p spēļu kasti. Vai MS taktika iekļaujot arī konsoles Game Pass Ultimate programmā par niecīgu ikmēneša samaksu (pagaidām tikai ASV) būs veiksmes stāsts? Kādas domas par 500 un 700 dolāru vērtajiem jaunajiem Nvidia radiatoriem/videokartēm?

Cyberpunk 2077 izstrādātāji apstiprināja, ka pamata spēlē nebūs MTX, savukārt atsevišķajā daudzspēlētāju versijā - būs. Ko par to domājat?

Kādi ir Jūsu hobiji vai brīvā laika nodarbes bez spēlēšanas aizrautības? Kādas ir Jūsu brīvā laika sporta aktivitātes un kā sevi uzturat fiziskā formā? Labākā filma vai seriāls, kas ir redzēts pēdējā laikā?