SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Call of Duty: Warzone jau drīz pieejama

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 10. marts 17:34
Call of Duty: Warzone jau drīz pieejama

Call of Duty: Warzone jau drīz pieejama

Pārsteigums no Activision jeb Call of Duty F2P ir klāt


Īsuma par COD Warzone

Lietotājs SONYK jau padalījās ar COD Warzone treileri ar norādi, ka būs gaļa. Iepazīsimies nedaudz izvērstākā veidā, ko piedāvās COD Warzone.

COD Warzone iznāks vēlāk 10. martā – tātad šodien, pēc aptuveni 3 stundām no raksta publicēšanas brīža – un visiem spēlētājiem būs pieejama bez maksas. Warzone darbība notiek plašajā Verdanskas pilsētā ar 150 spēlētājiem vienlaikus.

Īsumā par COD Warzone:

  • COD Modern Warfare (COD MW) īpašniekiem progress ir sinhronizēts ar COD Warzone;
  • Ir atbalstīta saspēle starp dažādām platformām (Crossplay);
  • Battle Pass un Warfare veikala inventārs ir saistīts ar COD MW;
  • COD MW īpašniekiem atjauninājums aizņems 15-22 GB, savukārt Warfare spēlētājiem – 80-100 GB;
  • COD Warzone iznāks uz PC, PS4 un Xbox One;
  • Uz PlayStation 4 nevajadzēs abonēt Playstation Plus, savukārt Xbox One īpašniekiem Gold ir obligāts, lai spēlētu COD Warzone;
  • COD Warzone atbalsta 150 spēlētājus vienlaikus.

Masīvs kaujas lauks

Warzone darbība notiek Verdanskas pilsētā, kas jau ir pazīstama COD MW spēlētājiem. Šajā masīvajā kartē ir vairāk nekā 300 interešu punkti.

Apkārtni, ieskaitot Verdanskas pilsētas centru, ieskauj ēkas, lauku un pilsētas teritorijas plašā kartē. Spēlētāji var izpētīt Verdansku ar pieciem dažādiem transporta līdzekļiem – visurgājējiem, taktiskajiem braucējiem, apvidus auto, kravas automašīnām vai helikopteriem. Transporta līdzekļus var izmantot kopā ar komandas biedru, lai varētu ātrāk aizbēgt no noslēdzošā loka.

Vairāk nekā Battle Royale žanrs

Warzone iznākšanas laikā ir pieejami divi spēles režīmi, kuriem abiem ir nepieciešama atšķirīga stratēģija.

Režīmā Battle Royale komanda trijatā cīnās pret citām komandām, cenšoties kļūt par uzvarošo sastāvu. Gāze noslēdzošajā aplī savelk cīņas lauku, vienlaikus paaugstinot mača intensitāti.

Plunder jeb laupīšanas režīmā spēlētāji sacenšas par vislielākā naudas daudzuma, ko var atrast kartē, savākšanu. Viņi cenšas iegūt naudu, likvidējot pretiniekus vai izpildot līgumus, kas minēti uzdevumos. Izlaupīšanas režīmā ir noderīgi veikt kartes izpēti, lai atrastu skaidru naudu un citas noderīgas lietas.

Papildu informācija

Svinot atklāšanas dienu, PlayStation Plus lietotāji PlayStation veikalā varēs saņemt ekskluzīvu bezmaksas paku Call of Duty: Warzone Combat. Latvijā spēle būs pieejama no 10. marta pulksten 21.00.

Nepacietīgi gaidu gan uz PC, gan uz PS. Jūtu, ka būs liels noslogojums uz 21:00 free kontiem :D

Pameklējot internetā sistēmas prasības šai spēlei ir skaidrs ka daudziem spēlētājiem atliek vien sapņot par spēli un gaidīt labākus laikus un krāt labākiem datoriem. Skumji ka to spēlētāju skaitā esmu arī es :D

@Demogorgons Vai arī zem 200 eiro var iegādāties lietotu PlayStation 4, kas ir viss, kas nepieciešams COD: Warzone. Ja nekad nav spēlēti šūteri ar pulti, vajadzēs kādu laiku, lai pielāgotos. Par tādu summu ir iespējams atrast arī minimālajām prasībām atbilstošu PC, protams, ne jau jaunu.

@genotsiid Jaunākā sastāvdaļa - GTX970 - rekomendētajās prasībās ir no 2014. gada. Ieteicamais CPU - i5 2500K - ir no 2011. gada. Strīdēties varētu par operatīvās atmiņas apjomu, bet 16GB komplektus var dabūt arī par 50 - 60 EUR. Manuprāt, vienīgā neadekvātā prasība ir gandrīz 200 GB, ko spēle aizņem uz datu nesēja.

Piekakās atkal man cieto disku šitais updeits :))))))))))))))))))))