SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

2020. gada augusta skaļākās spēles

genotsiidgenotsiidgrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 1. aug. 15:46
2020. gada augusta skaļākās spēles

2020. gada augusta skaļākās spēles

Elle, karš, mašīnas un lidmašīnas.


Ticiet vai ne, bet vēl aizvien visur kur tiek vainota t. s. pandēmija: tās dēļ šomēnes paredzētā Mafia: Definitive Edition ir atlikta uz septembra beigām! Par laimi, šis tas cits interesants tomēr augustā tiks izdots. Zemāk īss saraksts ar ievērojamākajiem jaunumiem. Starp citu, šomēnes būtu jāiznāk izklaidējošajai FPS spēlei Serious Sam 4, taču precīzs datums nav zināms. Kā parasti, jebkas no uzskaitītā var tikt pārcelts, jo iemesli.

4. augusts

Hellbound (Windows)

90. gadu klasikas Doom, Quake un Duke Nukem iedvesmots “šūteris”, kas tika izdots platformā Steam jau pirms vairāk nekā diviem gadiem un guva labas atsauksmes. Taču tas saturēja tikai nelielu režīmu ar nosaukumu Survival Mode. Augusta sākumā redzēsim pilno Hellbound versiju ar kampaņu, kam ir 7 līmeņi, 8 pretinieku tipi, 5 ieroči un daudzas citas lietas, ko atceramies no bērnības.

13. augusts

A Total War Saga: TROY (PC)

Būs pieejama bez maksas pirmajās 24 h pēc iznākšanas veikalā Epic Games Store. Jaunākā daļa pazīstamajā stratēģijas žanra sērijā. Spēle notiek Bronzas laikmetā – senākajā vēstures posmā, kas Total War ir redzēts. Tātad Homēra “Iliādas” iedvesmots darbs, kas apskata Trojas karu. Impērijas menedžments pa gājieniem, cīņas reālajā laikā. Gan jau fani oficiālajai versijai par vēsturi un RTS šo novērtēs.

14. augusts

UFC 4 (PlayStation 4, Xbox One)

Jauktajai cīņas mākslai veltīta spēle, kas piedāvā no pilnīgas nulles, kaujoties pagalmos un tempļos (ja aizraujaties ar kumite), kļūt par MMA pasaules čempionu. Mehāniskas izmaiņas un papildinājumi (galvenais ir RPM Tech), jauns karjeras režīms un pievienoti daudzspēlētāju varianti, piemēram, Blitz Battles, kas pastāvīgi maina noteikumus, lai nebūtu garlaicīgi, gan jau liks kaušanās piekritējiem čurāt karstu.

18. augusts

Microsoft Flight Simulator (PC)

Sagatavojiet savus 3 monitorus, lidošanas džoistikus, atbrīvojiet 150 GB uz cietā diska un izvairieties no dabūšanas ar pannu pa galvu no sievietes, kura pret jums izjūt dziļu nicinājumu, jo nepacietīgi gaidāt jauno Microsoft lidošanas simulatoru! Potenciāli meditatīva pieredze, gaisā traucoties visapkārt Zemei, kas ir attēlota skaistāk nekā jebkad agrāk, lietojot tekstūras un topogrāfiskos datus no Bing Maps. Tie tiek straumēti no “mākoņa” un mākslīgā intelekta analizēti, lai sniegtu pārliecinošu un fotoreālistisku pasauli jūsu baudījumam.

28. augusts

Project Cars 3 (PC, PS4, XO)

Lielāka, daudzveidīgāka un pieejamāka – tā varētu īsi raksturot autobraukšanas simulācijas sērijas Project Cars jaunāko daļu. Neskaitot pašsaprotamas lietas, kā vairāk mašīnas, trases un uzlabotu fiziku, lielie jaunumi ir paplašināts karjeras režīms, kur mums tagad pašiem pieder transportlīdzekļi un ko var uzlabot ar autentiskām tūninga detaļām, pārstrādāta vadība ar pulti un papildinātas palīdzības iespējas ne tik pieredzējušiem braucējiem.

Wasteland 3 (PC, PS4, XO)

Pirmā Wasteland daļa, kas tika izdota 1988. gadā, vēlāk iedvesmoja daudzu iecienīto Fallout. Šis ir turpinājums par ļoti labu atzītajai Wasteland 2 un notiek aukstā pēcapokaliptiskā Kolorado. Lomu spēle ar taktiskām cīņām pa gājieniem, ko var baudīt viens vai kopā ar draugu. Liels uzsvars uz stāstu: lēmumi ietekmē pieejamos uzdevumus, izpētāmās teritorijas, sižeta līnijas un citus spēles elementus.

Windbound (PC, PS4, Switch, XO)

Īsi sakot, izskatās pēc The Legend of Zelda: Breath of the Wild krustojuma ar Wind Waker – liela pasaule, ko izpētīt, izdzīvošanas elementi, taču ar pievienotu kuģošanas iespēju, kas ļauj ceļot starp vairākām salām un atklāt to noslēpumus. Salīdzinot ar pazīstamo Nintendo sēriju, te gan ir mazāks uzsvars uz cīņu, vairāk izceļot medīšanu, resursu vākšanu un instrumentu darināšanu.