SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

2020. gada novembra skaļākās spēles

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 1. nov. 22:15
2020. gada novembra skaļākās spēles

2020. gada novembra skaļākās spēles

Gada lielākais spēļu mēnesis ir klāt


Spēļu kalendāra lielākais mēnesis ir klāt! Protams, novembrī tiks izlaistas jaunās paaudzes konsoles, kā Xbox Series X, Xbox Series S un PlayStation 5. Iznāks tādas skaļākās platformu ekskluzīvās spēles kā Spider-Man: Miles Morales un Demon’s Souls. Iznāks arī citas nozīmīgas trešo pušu spēles, kā Assassin’s Creed Valhalla un Call of Duty: Black Ops Cold War. Savukārt viena no gada gaidītākām spēlēm Cyberpunk 2077 tika pārnesta uz decembri. Nevar taču viss iznākt novembrī! Aplūkosim tuvāk šī mēneša skaļākās spēles.

6. novembris

Dirt 5 (PC, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X un Stadia)

Dirt sērija un Codemasters jau gadiem ilgi ir bijuši sacīkšu spēļu žanra karaļi. Dirt 5 ir tā pati sacīkšu spēle, bet tikai ar daudziem jauniem režīmiem, piemēram, tiks piedāvāts režīms Ice Breaker. Personīgi sagaidītu apskatus, pirms pirktu jaunāko Dirt sērijas daļu. Dirt 5 iznāk attiecīgi uz Xbox Series X/S platformas 10. novembrī, kā arī Dirt 5 iznāk uz PlayStation 5 platformas 12. novembrī.

10. novembris

Assassin's Creed Valhalla (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One, Xbox Series X un Xbox Series S)

Assassin's Creed Valhalla spēlēsim kā vikingi, izvēloties Eivor lomu. Vikingi uzbrūk karaļvalstīm un izveido savas apmetnes iekarotās teritorijās, solās būt aizraujoši. Assassin's Creed Valhalla turpina assassinu RPG stila piedzīvojumus atvērtā pasaulē. Tikmēr PlayStation 5 spēli saņems 12. novembrī.

Yakuza: Like a Dragon (PC, Xbox One, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S un PlayStation 4)

Iepriekš Yakuza sērija bija cieši saistīta ar PlayStation zīmolu, taču tas nesen mainījās. Korporācija Microsoft pievienoja Xbox Game Pass pakalpojumam vairākas Yakuza sērijas spēles un nodrošināja ekskluzīvu laika ierobežojumu Yakuza nākamās paaudzes versijai Like A Dragon. Yakuza: Like A Dragon izmanto uz gājieniem balstītu kaujas sistēmu. Šajā datumā iznāk Yakuza: Like a Dragon uz visām populārākajām platformām. Savukārt Yakuza: Like a Dragon iznāk uz Playstation 5 platformas 2021. gada 2. martā.

Destiny 2: Beyond Light (PC, PlayStation 4, Stadia un Xbox One)

Bungie izlaiž vērienīgo Beyond Light paplašinājumu, vienlaikus atgriežot daļu no sākotnējā Destiny satura. Destiny 2 paplašinājumā Beyond Light būs arī pavisam jauns sižets, kā arī tiksim iepazīstināti ar jauno Stasis elementu. PlayStation 5 un Xbox Series X versijas tiks izlaistas 8. decembrī.

12. novembris

Bugsnax (PC, PlayStation 4 un PlayStation 5)

Runājot par dīvainajām spēlēm, Bugsnax ir diezgan dīvaina pirmās personas spēle, kuras mērķis ir savākt dažādas uz pārtiku balstītas radības kā zemenes ar acīm. Bugsnax ir tematiska spēle, tā nepārprotami ir balstīta uz dažādām dīvainībām. Bugsnax ir daļa no 2020. gada novembra bezmaksas PS Plus spēlēm, kas nozīmē, ka PlayStation Plus abonenti varēs izmēģināt spēli bez papildu maksas, bet tikai uz PlayStation 5 tā būs bezmaksas.

Demon's Souls Remake (PlayStation 5)

PlayStation 5 galvenā sistēmas pārdošanas spēle ir Demon's Souls, ko ir pilnībā pārveidojusi Bluepoint Games. Demon's Souls Remake ir iedzīvināta iespaidīga grafika. Demon's Souls noteikti patiks From Software faniem. Bluepoint darbs pie pagātnes remasteriem ir jau zināms kā zelta kvalitātes standarts. Atceros, kā spēlēju šedevru Remake Shadow of the Colossus, ko atdzīvināja no jauna Bluepoint Games. Demon's Souls Remake tiks izlaista ekskluzīvi tikai uz PlayStation 5 platformas 12. novembrī. Gatavojiet sūri grūti nopelnītos 80 eiro, lai ciestu mokas.

Godfall (PC un PlayStation 5)

Godfall ir tā sauktais laupījuma tipa slešeris. Godfall izmantos PlayStation 5 unikālās iespējas, izmantojot DualSense kontrolieri, lai spēlētāji pilnīgāk iegremdētos darbībā. Lai gan Godfall būs pieejama arī uz PC, tas ir ekskluzīvs uz PlayStation 5 platformas. Pagaidām Godfall ir melnais zirdziņš, noteikti jāgaida apskati par fantāzijas tipa laupījuma slešeri.

Spider-Man: Miles Morales (PlayStation 4 un PlayStation 5)

Spider-Man: Miles Morales ir vēl viena paaudžu maiņas spēle. Spider-Man: Miles Morales izstrādāji ir Insomniac Games. Kaut arī faniem nevajadzētu gaidīt piedzīvojumu Marvel's Spider-Man mērogā, tā Spider-Man: Miles Morales joprojām būs svarīgs ieraksts sērijā. Spēle turpinās Zirnekļcilvēka stāstu no Moralles skatu punkta, tajā pašā laikā tajā būs redzamas daudzas jaunas spēles iespējas uz PlayStation 5. Ultimate Edition īpašnieki varēs izbaudīt Marvel's Spider-Man Remastered uz PlayStation 5. Standarta versija maksās aptuveni 50 eiro, taču Ultimate Edition cena ir 80 eiro.

Sackboy: A Big Adventure (PlayStation 4 un PlayStation 5)

Sackboy: A Big Adventure ir jaunākā spēle novērtētajā LittleBigPlanet sērijā. Sackboy: A Big Adventure koncentrējas uz 3D platforminga elementiem, kas neatšķiras no Super Mario 3D World. Sackboy: A Big Adventure ir pieejams četru spēlētāju kooperatīvs un tā noteikti patiks platforminga žanra faniem. Spēles cena uz PlayStation 5 platformas ir plānota 80 eiro apmērā.

13. novembris

Call of Duty: Black Ops Cold War (PC, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X un Xbox Series S)

Call of Duty: Modern Warfare tiks piedāvāts plašs satura spektrs, tostarp kampaņas režīms, daudzspēlētāju režīms un zombiju atgriešanās. Call of Duty: Black Ops Cold War izstrādē piedalījās gan Raven Software, gan Treyarch. Call of Duty: Black Ops Cold War izskatās kā viena no jaudīgākām nākamās paaudzes spēlēm. Sagatavojiet savu maku atvērt Bobijam Kotikam, lai jau viņam tiek jaunai jahtai.

20. novembris

Hyrule Warriors: Age of Calamity (Switch)

Nintendo patīk katru novembri izlaist lielu spēli.. Mēneša beigās Nintendo fani ar nepacietību var gaidīt Hyrule Warriors: Age of Calamity, Hyrule Warriors turpinājumu, kas kalpo arī kā Breath of the Wild priekš stāts. Tā Age of Calamity ir svarīga loma Legend of Zelda sērijas laika skalā un nozīmīga kanona spēle. Nintendo fani noteikti novērtēs jaunāko hitu.

Vērts pieminēt

Ja godīgi, novembrī ir tik daudz spēles, ka ne uzskaitīt un nosaukt. Tā vērts pieminēt, ka Kingdom Hearts: Melody Of Memory iznāks 13. novembrī. Mortal Kombat 11 Ultimate iznāks uz PlayStation5, Xbox One Series S un Xbox One Series X 17. novembrī.

World of Warcraft Shadowlands paplašinājums piedāvās lielas izmaņas, kas piedzīvos dienas gaismu 23. novembrī. No svarīgākām indie spēlēm noteikti ir jāpiemin The Falconeer, kas iznāks uz PC un Xbox platformas 10. novembrī.

Es novembrī noteikti spēlēšu Assassin's Creed Valhalla un Spider-Man: Miles Morales. Kādas ir Jūsu galvenās šī mēneša spēles? Droši padalieties.

Par Destiny piebildīšu, ka saturs ne tikai tiek atgriezts, bet arī apgriezts. Pēc šī DLC daļa planētu vairs nebūs pieejama, vismaz līdz nākamajam viņu DLC :D

Manuprāt, briesmīgs mēnesis spēlētājam, jo pārāk daudz spēļu ir iespiestas pārāk mazā laika posmā. Es izvēlēšos novembrī spēlēt AC Valhalla, bet pārējām spēlēm visticamāk laika man nepietiks.

@Marex.K Paldies par Destiny 2 papildinājuma satura precizēšanu. Tas man bija jaunums par satura nogriešanu, kaut gan Bungie to ir darījuši iepriekš Destiny 2 pirmajā gadā. Dēļ šiem jokiem es pametu Destiny 2 un neesmu vairs spēlējis to.

Man novembris iesācies WD Leģionā strauji pāries un paies Valhallā un PS5 gaidīšanā :)))))))))), kuru sola piegādāt mēneša pašās beigās.

@Goodman2576 Es arī turpinu ar WD Leģionu savas divas nedēļas, tad gaidu Valhallu un arī pašu PlayStation 5 konsoli. Valhalla plānots spēlēt uz PlayStation 5. Pēc Valhalla plāns ir tuprināt ar Spider-Man, bet visdrīzāk pat sanāks iemēģināt to tik decembrī.

@Eking Paldies par apjomīgo rakstu! Platformu nosaukumus iekavās būtu saīsinājis. Domāju, ka Miles Morales varēsi pamēģināt arī agrāk par decembri ;)

Ā, un uzspēlēt gribētu Dirt 5 un Yakuza! Pārējais šobrīd neinteresē.

@genotsiid Skaidrs, paldies par ziņu, ņemšu vērā ieteikumus. Būtu brīnišķīgi pamēģināt Miles Morales ātrāk par decembri. :) Es arī noteikti vēlētos uzspēlēt kaut kad Dirt 5 un Yakuza, bet pārāk daudz spēļu ir radarā.