SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Februāra PlayStation Plus spēles: AllStars, Control: Ultimate Edition un Concrete Genie

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2021. g. 27. janv. 20:01
Februāra PlayStation Plus spēles: AllStars, Control: Ultimate Edition un Concrete Genie

Februāra PlayStation Plus spēles: AllStars, Control: Ultimate Edition un Concrete Genie

Februāris kā PlayStation Plus radošais mēnesis


Nākamā mēneša PlayStation Plus piedāvātais klāsts ir radošs. Aplūkosim tuvāk tajā iekļautās spēles.

Destruction AllStars būs pieejama PlayStation Plus līdz pirmdienai, 5. aprīlim. Savukārt Control: Ultimate Edition un Concrete Genie būs pieejamas līdz pirmdienai, 1. martam.

Destruction AllStars (PS5)

Destruction AllStars piedāvā kontrolētu haosu daudzspēlētāju transporta kaujas arēnā. Destruction AllStars var izvēlēties vienu no 16 superzvaigznēm, ko lietot četriem spēles režīmos. Spēlētājam būs jāizmanto taktika un prasmes, lai izraisītu asinspirti pie stūres vai radītu postījumus ar savām parkūra prasmēm. Zemāk var aplūkot spēles procesu.

Control: Ultimate Edition (PS5 un PS4)

Apgūstiet pārdabiskas spējas un izmantojiet tās slepenā birojā! Control ir piedzīvojumu un šaušanas spēle no trešās personas skatu punkta, kuru izstrādājusi Remedy Entertainment (Max Payne, Alan Wake) un izdevusi 505 Games. Control sižets risinās Federālajā kontroles birojā (FBC).

Savulaik veidoju Control apskatu, kurā atzīmēju, ka uz standarta konsolēm ir veiktspējas problēmas. Uz parastās PlayStation 4 spēle būtiski bremzē. Cerēsim, ka uzlabotā Ultimate Edition darbosies lieliski uz PlayStation 5. Starp citu, Control: Ultimate Edition ir iekļauti visi papildinājumi. Ar nepacietību vēlos vēlreiz uzspēlēt šo šedevru, bet bez bremzēšanas problēmām.

Ultimate Edition ietver pamata spēli, kā arī paplašinājumus The Foundation un AWE.

Concrete Genie (PS4)

Concrete Genie ir piedzīvojumu spēle, kuru izstrādājusi studija PixelOpus ekskluzīvi platformai PlayStation 4. Tas ir mazākais, bet viens no draudzīgākajiem Sony izstrādātājiem. Concrete Genie ir tā otrs lielākais darbs pēc Entwined (2014).

Concrete Genie ir patīkams pārsteigums un lielisks PlayStation ekskluzīvs. Tā ir radoša spēle, kas ļauj mākslinieciski izpausties. Tikai negaidiet sarežģītus mehānismus! Visumā spēle ir viegli uztverama. Reiz, spēlējot Concrete Genie, es to izbaudīju, man patika vizuālais stils, it īpaši radību atdzīvināšana un dabas parādību savstarpējā mijiedarbība. Spēle ir ausij tīkama ar kvalitatīvu muzikālo pavadījumu.

Concrete Genie aplūko tādas tēmas kā draudzību un pozitīvās domāšanas spēku, kā arī spēju sadzirdēt un piedot. Noteikti ir vērts turpināt izmantot radošo režīmu arī pēc spēles iziešanas. Concrete Genie patiks tiem, kuri izbauda piedzīvojumus un radošo izpausmi. Noteikti vērts iemēģināt Concrete Genie kā PlayStation Plus piedāvāto spēli.

Oooo Control Ultimate ir pārsteigums, lai gan klusībā cerēju. Iegādājos spēli uz PS4 SLIM un jā, tā nebija normāli spēlējama, tāpēc iegādājos arī uz PC... tagad būs interesanti salīdzināt uz ko tiešām ir spējīga PS5 konsole, jo šī spēle ir ļoti prasīga pret dzelžiem, un protams salīdzināšu ar savu veco PC i7=4770 un gtx1080... Vispār ļoti labs mēnesis, divas pilnīgi jaunas spēles un viena AAA no iepriekšējā gada, ceru ka SONY turpinās labi iesākot gadu :)

@Goodman2576 Man arī pārsteigums par Control Ultimate, klusībā gan cerēju. Cik sapratu Control Ultimate versijai būs stabili laba veiktspēja, staru izsekošanas tehnoloģija atbalstīta, kā arī piedāvātie papildinājumi. Sony tiešām iesākuši gadu fantastiski labi, tam gan jāpiekrīt. :)

Jā stari tas ir labi... Tādu PC vēl kādu laiku atļauties nevarēšu, paliek vien PS5 iespējas un ceru, ka tad kad XBOX Series X parādīsies stabilā daudzumā (lai nav jāpārmaksā 160eiro), tad arī tikšu pie tās stariem :). Jebkurā gadījumā lētāk par PC videokartēm :)...