SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

2021. gada februāra skaļākās spēles

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2021. g. 1. febr. 13:52
2021. gada februāra skaļākās spēles

2021. gada februāra skaļākās spēles

Februāra skaļākās spēles


Februāris ir pienācis nemanot, ir laiks pievērsties februāra skaļākajām spēlēm. Februāris solās būt mēreni piepildīts ar jauniem projektiem, ieskaitot Super Mario 3D World + Bowser Fury, Little Nightmares II, Persona 5 Strikers un daudz ko citu. Zemāk februāra ievērojamākās spēles populārākajām platformām.

2. februāris

Control: Ultimate Edition (PC, PS4, PS5, Xbox One un Xbox Series X)

Ultimate Edition ietver pamata spēli, kā arī paplašinājumus The Foundation un AWE. Ultimate E dition atbalsta staru izsekošanas tehnoloģiju. Kā jau iepriekš minēju, Control: Ultimate Edition būs pieejama kā PlayStation Plus februāra spēle.

5. februāris

The Nioh Collection (PS5)

Sērija Nioh svin savu 4 gadu jubileju ar abu spēļu atkārtotiem izdevumiem, kam ir 4K kristāldzidrs attēls un līdz pat 120 FPS atbalsts. Piedzīvojumu Nioh 2 varēs izbaudīt kopā ar sērijas pirmā ieraksta Remastered versiju. Ja vēlaties visu šo saturu izbaudīt vienā ērtā vietā, tad tas ir Complete Edition. The Nioh Collection būs iekļauti visi papildinājumi. Tā tiks izdota tikai PS5. Nioh atbalstīs īpaši ātrus ielādes laikus un iespēju pārsūtīt savus saglabātos failus no PS4 versijas, lai turpinātu ceļu tieši no turienes, kur pārtraucāt savu progresu.

Pirmo daļu Nioh Remastered - The Complete Edition (PS5, PC) un otro daļu Nioh 2 Remastered - The Complete Edition (PS5, PC) var iegādāties atsevišķi. Varat arī iepazīties ar Nioh 2 apskatu, ko veidojis Marex.K.

Papildināts 2. februārī. Nioh 2 – The Complete Edition iznāks 5. februārī arī uz PC.

11. februāris

Little Nightmares II (PS4, Xbox One, Switch un PC)

Little Nightmares ir Indie dārgakmens, puzles platformeris, kas veidots groteskā vizuālajā stilā. Little Nightmares II turpinās pirmās daļas noskaņas. Šoreiz oriģinālajam varonim Six pievienojas Mono. Little Nightmares II ir daudz plašāka vide, ko izpētīt, saskaroties ar briesmām. Šis ir neatkarīgo izstrādātāju murgs, kas tiek veidots kā sapnis. Little Nightmares II iznāks šī gada 11. februārī.

12. februāris

Super Mario 3D World + Bowser's Fury (Switch)

Sadarbojieties ar līdz pat trijiem citiem spēlētājiem, lai izglābtu karaļvalsti Sprixie! Varēs izbaudīt divus piedzīvojumus vienā izdevumā – Super Mario 3D World + Bowser's Fury, kas tiks izlaists 2021. gada 12. februārī Nintendo Switch platformai.

23. februāris

Persona 5 Strikers (PS4, Switch un PC)

Persona 5 Scramble: Phantom Strikers tiks izlaista Rietumu tirgū 2021. gada 23. februārī, vienu gadu pēc tās izdošanas Japānā. Projekts tiks izdots uz Nintendo Switch, PlayStation 4 un PC.

Persona 5 Strikers ir Persona kanona krustojums ar Dynasty Warriors. Spēlē piedalās Džokers, kas ir Persona 5 varonis. Persona 5 Strikers apvieno Dynasty Warriors reāllaika cīņas ar Persona gājienos balstītajām cīņām. Džokera pavadībā varēs izvēlēties trīs cīnītāju komandu.

Vērts pieminēt, ka iznāks arī melnais zirdziņš Destruction AllStars, kas būs pieejams PlayStation Plus februāra klāstā. Tiks arī izlaisti mazāk pazīstami projekti kā Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (PC, PS4, PS5, Xbox One un Xbox Series X) 4. februārī, kā arī Fallen Legion: Revenants (PS4, Switch) 16. februārī.

Varētu tam NIOH izdod kaut kādu maksas DLC priekš tādiem noobiem kā es, kuriem patīk story, bet nav laika 1000 reizes mirt un respawnoties 10 kaujas atpakaļ....

@Goodman2576 Klausies, es to pašu vēlējos teikt. Nioh ir sarežģīta spēle, tiešām jāpiešaujas visām mehānikām un jābūt mentālai izturībai iet 10-20x vienu vietu no paša sākuma.

Man nav tāds izturības :)))))))))), bet tas ir labs veids kā piepelnīties, atsevišķs mods par 5 eur... Es būtu gatavs samaksāt

@Goodman2576 Pilnībā piekrītu, īstiem Souls faniem patiks. Es jau pamēģināju, tik tiešām nav viegli. Jāpiemīt dzelzs nervu sistēmai. B)