SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Forza Motorsport 7 mūža beigas

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2021. g. 17. aug. 22:32
Forza Motorsport 7 mūža beigas

Forza Motorsport 7 mūža beigas

Forza Motorsport 7 iespējams iegādāties līdz septembra vidum


``

Biedra Goodman2576 ieraksts aktivitāšu sadaļā pamudināja izveidot paplašinātu rakstu par Forza Motorsport 7. Drīzumā autosacīkšu spēli vairs nebūs iespējams iegādāties digitālā formātā.

End of Life - Forza Motorsport 7

Kad spēle sasniedz “dzīves beigas”, tas nozīmē, ka pamata spēli un DLC vairs nebūs iespējams iegādāties Microsoft veikalā vai palaist no Xbox Game Pass. Tomēr tādas funkcijas kā co-op režīms un tiešsaistes pakalpojumi joprojām būs pieejami tiem, kam pieder šī spēle.

Forza Motorsport 7 sasniegs statusu “mūža beigas” 2021. gada 15. septembrī. Tas nozīmē, ka pēc šī datuma spēli un ar to saistītos papildinājums vairs nebūs iespējams iegādāties.

Pēc 2021. gada 15. septembra spēlētāji, kuriem pieder Forza Motorsport 7, joprojām varēs lejupielādēt un spēlēt spēli un ar to saistīto saturu, kā parasti.

Ja esat Xbox Game Pass īpašnieks, kurš pirms 2021. gada 29. jūlija iegādājies Forza Motorsport 7 papildinājumus, bet ne pamata spēli, tad spēlei ir uzlikta speciāla atzīme, lai varētu turpināt baudīt Forza Motorsport 7 un visu tās saturu.

Neizmantoto žetonu derīguma termiņš beigsies 2023. gada 15. septembrī.

Forza Motorsport 7 iegāde pa "lēto"

Forza Motorsport 7 iespējams iegādāties "pa lēto". Dodieties uz kādu no sekojošo valstu veikaliem, kā Ungārijas, Čehijas, Norvēģijas, Islandes vai Polijas lapām. Noklikšķiniet uz pogas "pirkt" un ielogojieties, izmantojot savu parasto MS kontu. Nav nepieciešams izmantot VPN savienojumu. Pēc tam Forza Motorsport 7 varēs lejupielādēt, izmantojot savu konsoli vai PC, kā parasti. Apstiprinu, ka iegādātā Forza Motorsport 7 ir pieejama arī PC kontā.

Zemāk saites uz Islandes MS veikalu:

Versija Ultimate satur papildu saturu, kā Forza Motorsport 7 VIP, Forza Motorsport 7 Fate of the Furious Car Pack, Forza Motorsport 7 Hoonigan Car Pack un Forza Motorsport 7 Car Pass (ietver 63 automašīnas).

Cerams, ka tiek veidota Forza Motorsport 8, ko likt vietā.

@genotsiid cik zinu nākamā sauksies vienkārši Forza Motosport, bez kārtas skaitļa, bet par iznākšanas laiku gan nekas vēl nav zināms. Mans minējums ir, ka tā iznāks 22.gada nogalē, jo šogad jau gaidām Forza Horizon 5. Vēl minējums par nākamo FM ir tāds, ka tā būs tikai uz jaunākajām konsolēm un PC, un ka tās mūžs būs saistīts ar pašas konsoles mūžu. Respektīvi pastāvīgi tiks veidots jauns saturs ko varēs iegūt par papildus nelielu samaksu vismaz tik ilgi kamēr neparādīsies nākamās paaudzes konsoles, tātad kādus 7-10 gadus. Principā šāds biznesa modelis kļūst arvien pamatotāks un tieši sacīkšu spēlēm arī ļoti piemērots. Iegūstam ļoti kvalitatīvu bāzes spēli un tālāk jau domājam kādus papildinājums un kad iegādāties. Izcils piemērs ir EA sporta simulatori. Manurpāt jau sen vajadzēja pāriet uz ciklu reizi 3 gados, bet nu naudas mašīna cenšas kopēt un kopēt un mēģināt mums iestāstīt, ka katru gadu tā ir jauna spēle :))))... Cerams, ka ar NFS sēriju beidzot tomēr būs pozitīvas izmaiņas un turpmāk katru gadu iznāks pa vienai EA sacīkšu spēlei no GRID, NFS un DIRT sērijām, tātad pilnīgi jauna spēle reizi 3 gados. Diemžēl F1 pagaidām iet FIFA, NHL, NFL un NBA ceļu. IMHO katra spēle transakcijās nopelnītu 3 gadu laikā daudz vairāk nekā cerot ka mēs katru gadu pirksim to pašu spēli ar minimālu kosmētisko remontu no jauna. :) PS. gribēju uzrakstīt īsu atbildi, bet sanāca filozofiski izplūst.

@Goodman2576 Tas būtu ļoti sakarīgi, ja viņi tā izdarītu ar Motorsport. GT Sport ir labs piemērs šim modelim.