SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Codemasters izziņo GRID

genotsiidgenotsiidgrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 21. maijs 21:33
Codemasters izziņo GRID

Codemasters izziņo GRID

Pēc vairāku gadu pārtraukuma, 13. septembrī, atgriezīsies autosacīkšu sērija GRID... ar GRID.


Šodien, 21. maijā, izdevēja Codemasters emuārā tika publicēta informācija par nākamo GRID daļu. Racing žanra sērijas ceturtā spēle veikalu plauktos parādīsies rudens sākumā platformai PS4, Xbox One un PC (DVD formātā un Steam).

Ceturtā GRID daļa piedāvās pazīstamas pilsētas un sacīkšu posmus dažādās pasaules vietās. Būs pieejami četrriteņu transportlīdzekļi no tādām klasēm kā GT, Touring, Stock, Muscle, Super-Modified utt. To dzinējus varēs līdz apgriezienu ierobežotājam izgriezt režīmos, kā ielu un apļa sacīkstēs, ovālos posmos, cīņā pret laiku, “no punkta A līdz punktam B” u. c.

Sērija GRID ir pazīstama ar savu it kā ticamo, bet vienlaikus iesācējiem draudzīgo vadības modeli un iespaidīgām avārijām. 2019. gada spēlē tas nemainīsies, izstrādātājiem tiecoties izpatikt visu prasmju līmeņa lietotājiem un saglabājot fizisko bojājumu sistēmu, kas ietekmē gan spēju savaldīt automašīnu, gan tās veiktspēju. Šoreiz, gana daudz berzējoties pret kādu sāncensi, būs iespējams viņu padarīt par savu galveno ienaidnieku, kurš brauciena laikā spēlētājam dāvās tam sniegto “laipnību” atpakaļ.

Protams, amerikāņu lapai IGN ir gods pirmajiem publicēt gaidāmās GRID reklāmas video:

Visbeidzot: konsultanta (preses rezīlē dēvēts par Race Consultant, lai ko arī tas nenozīmētu) lomā būs kādreizējais autosacīkšu pasaules čempions Fernando Alonso, kuru satiksim arī jaunajā GRID. Piedāvājumā būs arī pasākumi, kur jāsacenšas ar slavenā spāņa e-sporta komandu FA Racing. Savukārt virtuālās sacīkšu karjeras noslēgums būs cīņa pret pašu Alonso viņa slavenajā F1 mašīnā Renault R26.

Tikmēr autosporta piekritējiem, kuriem gribas mazliet “pagonkot” jebkurā vietā un laikā, ir vērts atgādināt, ka šī gada vasarā sērijas 3. daļa Autosport digitālā formātā parādīsies arī konsolei Switch, kā ziņojām februārī.

Ko domājat par jaunumiem? Vai jums GRID vēl šķiet aktuāla sērija?