SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Piedalies The Division 2 Open Beta un laimē (papildināts)

DeiverisDeiverisgrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 25. febr. 22:00
Piedalies The Division 2 Open Beta un laimē (papildināts)

Piedalies The Division 2 Open Beta un laimē (papildināts)

No 1. līdz 4. martam izmēģini drīz gaidāmo atvērtās pasaules Ubisoft grāvēju The Division 2, dalies savā labākajā mirklī un, iespējams, laimē pilnās spēles kolekcionāru variantu vairāk nekā € 100 vērtībā!


Papildināts 04.02.2019. Pagaidām konkursam pieteikušies ir visai maz cilvēku. Open Beta tiks noslēgta 5. marta plkst. 11.00. Lai līdz tam laikam motivētu piedalīties arī citus, Strike dāvinās spēli bez maksas.

Tam Latvijas pārstāvim, kurš tiks finālā, taču neiegūs galveno balvu, piešķirsim nesen izdotu Ubisoft darbu. Izvēlei būs viena no spēlēm: Trials Rising uz PS4 (disks), Far Cry New Dawn uz Xbox One (disks) vai Trials Rising datoram (Steam dāvana). Aiziet, spēlējam un fotografējam (ir iekļauts parocīgs Photo Mode)!


Strike.lv ir gods izsludināt Ubisoft un tās oficiālā izplatītāja Gamestar rīkotu konkursu. Balvā – 15. martā gaidāmās Tom Clancy's The Division 2 kolekcionāru izdevums The Dark Zone Edition (PS4). Akcijas noteikumi ir pavisam vienkārši, bet vajadzēs pacensties. Balva ir ļoti vilinoša – noteikti piekritīsi, kad iepazīsies ar tās saturu, kas izklāstīts zemāk.

PS4 disks ar papildu labumiem

The Dark Zone Edition nav viens no tiem īpašajiem izdevumiem, kas satur visu, izņemot pašu spēli. Šeit iekļauts ir ne vien fiziskais disks konsolei PlayStation 4, bet arī digitālie bonusi, kas tev palīdzēs aizstāvēt ASV galvaspilsētu pret visādiem grupējumiem:

  • The Battleworn Secret Service Pack – esi īpaši nemanāms savā specdienesta tērpā un apbruņojies ar ekskluzīvā paskata ieroci M4A1, turklāt atšķiries no pārējiem ar retu emote;
  • The Capitol Defender Pack – aizsargā Vašingtonas iemītniekus, izmantojot speciālu aprīkojumu, tai skaitā kostīmu Hazmat 2.0 un par "Šūpuļdziesmu" dēvēto ieroci SPAS-12, kā komplektā ietilpst arī tā endgame blueprint!

Priekšrocība labākajiem aģentiem

The Division 2 satur 1:1 reālās galvaspilsētas atspoguļojumu. Loģiski, ka tajā ir jāprot labi orientēties, tāpēc The Dark Zone Edition piedāvā fizisku pasaules karti ar milzumu vērtīgas informācijas un noslēpumiem, ko aiz sevis atstājis kāds cits aģents, paceļot tevi virs pārējiem spēlētājiem.

30 cm gara figūra

Kas gan īstam fanam var būt labāka dāvana par kaut ko taustāmu likšanai plauktā? The Dark Zone Edition iekļauj 30 cm augstu īpašās aģentes Heather Ward figūru no izlases Ubicollectibles. Tai ir gaisā pacelts signālraķetes šāvējs un uzvilkta The Division 2 situācijai atbilstoša gāzmaska, kamēr zem kājām – pilsētas brūkošās ielas.

Mākslas baudītājiem

Lai novērtētu The Division 2 dizaineru sasniegumus, nav obligāti jāatrodas virtuālajā Vašingtonā. Brīvajā laikā, kamēr neatšaudies pret četrām ļaundaru frakcijām, to izbaudīt palīdzēs iekļautais mūzikas CD ar īpaši izvēlētiem skaņdarbiem un grāmata, kas satur 20 noņemamas litogrāfijas ar spēles labākajiem mākslas darbiem.


Kā cīnīties par balvu

Izklausās kārdinoši, vai ne? Lai varētu pretendēt uz The Dark Zone Edition, ir jāveic trīs vienkārši soļi:

  1. Jālejupielādē Tom Clancy's The Division 2 atvērtā bēta versija uz PS4, Xbox One vai PC. Open Beta vajadzētu būt pieejamai īsi pirms 1. marta, lai jau laikus vari sagatavoties. Vairāk informācijas, spiežot šeit.
  2. Laika posmā no 1. līdz 4. martam jāizmēģina The Division 2 un šad tad jāuztaisa kāds ekrānuzņēmums.
  3. Attēls ar, tavuprāt, labāko, stilīgāko vai smieklīgāko mirkli jānosūta uz e-pasta adresi: . Jāmin savs PSN, Xbox Live vai Uplay konts, no kura spēlēji bētu.

Konkurss notiks visās trīs Baltijas valstīs, tāpēc tev par The Dark Zone Edition būs jācīnās arī pret leišiem un igauņiem. Pēc bēta testa beigām Ubisoft vai kāds izdevēja partneris izskatīs visus iesūtītos konkursa pieteikumus. No katras valsts izvēlēsies vienu labāko, tad no atlikušajiem 3 finālistiem nejauši tiks atlasīts uzvarētājs (-a). Ar viņu tālāk sazināsies Ubisoft un saskaņos balvas nosūtīšanu pirms The Division 2 iznākšanas datuma. Vērts piebilst, ka tev vajadzētu būt Latvijā vai vismaz jābūt adresei tur, uz ko piegādāt paku.

Gaidi 1. martu un veiksmi konkursā!