SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Pieejama Code Vein demo versija

genotsiidgenotsiidgrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 4. sept. 14:44
Pieejama Code Vein demo versija

Pieejama Code Vein demo versija

Pagaidām gan tikai konsolēm.


Tā saucamās Soulsborne tipa spēles vēl aizvien ir modē, ko parāda kaut vai šogad izdotā Sekiro: Shadows Die Twice. Ja nu nezināt, runa ir par ļoti grūtiem žanra action RPG piedzīvojumiem, kas no lietotāja prasa visai ievērojamu laika ieguldījumu, lai apgūtu to spraigos cīņu mehānismus, kur katra kļūda nozīmē pamatīgu sitienu pa veselības stabiņu.

Ja lasījāt par septembra ievērojamākajām jaunajām spēlēm un esat Dark Souls un/vai Bloodborne piekritēji, iespējams, ievērojāt The Surge 2 trūkumu. Tas ir tupinājums darbam, kas pazīstamo sevis mocīšanas formulu aizved tālā nākotnē un piedāvā interesantu ekstremitāšu ciršanas ideju. Tomēr tās vietā sarakstā iekļāvām Code Vein. Kāpēc? Tāpēc, ka pirmo reizi kāds izstrādātājs Soulsborne apvieno ar japāņu animācijas filmu stilu.

Līdzīgi kā The Surge redzētā pasaule arī Bandai Namco izdotais darbs piedāvā nākotnes distopiju. Šoreiz gan pie tās esam nonākuši, nevis cilvēcei izlietojot planētas resursus, bet gan savādai katastrofai iznīcinot gandrīz visus tās iemītniekus. Spēlētājs ir viens no slepenās brālības Vein biedriem, kurus dēvē par Revenants. Viņi ir ieguvuši spēku, upurējot savas atmiņas, kā arī slāpes pēc asinīm.

Ja pārāk aizraujaties ar sarkanā šķidruma sūkšanu, ir risks kļūt par vienu no t. s. pazudušajiem, kas bezmērķīgi blandās apkārt pa pasauli. Tātad_Code Vein_ ir ne tikai_anime_, bet arī vampīru Dark Souls. Interesanti ir arī tas, ka spēlētāju vienmēr pavada sabiedrotais – vai nu cits cilvēks tiešsaistē vai mākslīgā intelekta partneris. Viņš noteikti palīdzēs tikt galā ar draudīgajiem pretiniekiem, tomēr grūtības pakāpe, ko nevar mainīt, nozīmē, ka nekad nebūs pārāk viegli.

Code Vein veikalos parādīsies 27. septembrī platformām PS4, PC (Steam) un Xbox One, bet, ja jums ir kāda no konsolēm, ar spēli varat iepazīties jau šodien, no katras oficiālā e-veikala lejupielādējot demo versiju. Izmēģinājuma variants piedāvā izveidot savu Revenant un notestēt vienu no pilnās versijas līmeņiem.