SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

PS Now turpmāk zemāka cena un labākas spēles

genotsiidgenotsiidgrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 3. okt. 01:34
PS Now turpmāk zemāka cena un labākas spēles

PS Now turpmāk zemāka cena un labākas spēles

Sīvajā cīņā ar konkurentiem Sony uzlabo savu spēļu abonementu ar mazāk absurdu ikmēneša maksu un skaļākiem nosaukumiem (ierobežotu laiku).


Tiem, kuri nezina: Strike ir arī Discord serveris. Tas ir aktīvāks par pamata lapu. Nedaudz. Nesen biedrs DJkikisa tur dalījās ar ziņām, ka Sony abonements PlayStation Now ir ticis uzlabots. Zemāk nedaudz novēlotā informācija latviski.

PlayStation Now ir pakalpojumu kopums jeb serviss, kas piedāvā darbināt simtiem PS2, PS3 un PS4 spēļu, tās straumējot. Vislielākie ieguvēji, protams, ir PC lietotāji, jo viņiem nav jāiegādājas 3 konsoles. Tikmēr PS4 īpašniekiem ir iespēja sistēmai paredzētos darbus arī lejupielādēt, saņemot kaut ko līdzīgu Microsoft lieliskajam abonementam Xbox Game Pass, bet pagaidām ne tik labu. Vismaz turpmāk PS Now būs jēdzīgāks piedāvājums.

Agrākā – salīdzinājumā ar konkurentiem neadekvāti augstā – cena € 14,99/mēnesī (jeb £ 12,99) ir pastāvīgi samazināta uz € 9,99 (jeb £ 8,99). Savukārt gada maksa ir krietni patīkamāki € 59,99 iepriekšējo € 99,99 vietā (tagad arī trīs mēneši – € 24,99). Tātad mēneša cena ir vienāda ar Microsoft pakalpojumu, taču stipri labāka, ņemot abonementu uz gadu (ar Xbox Game Pass gan ir bijis, ka “atdod” mēnesi vai ceturksni par 1 eiro).

Patīkams jaunums PS Now ir turpmāk uz ierobežotu laiku pievienotie “blokbasteri” (Sony apzīmējums) jeb daudzmaz aktuālas, lielākoties PlayStation unikālas spēles. Pirmās četras ir God of War, Grand Theft Auto V, Infamous Second Son un Uncharted 4: A Thief’s End. Tās būs pieejamas līdz nākamā gada 2. janvārim. Tiek solīts, ka katru mēnesi kolekcijai uz neilgu laiku tiks piešķirtas citas populāras spēles.

Kāpēc Sony pēkšņi ir pārņēmis tāds dāsnums? Droši vien drīzumā gaidāmā straumēšanas pakalpojuma Google Stadia tuvošanās dēļ. Būs interesanti redzēt, cik labi Silīcija ielejas milzim izdosies iejaukties vēl vienā mūsu dzīves daļā un kā tas ietekmēs Microsoft un Sony.