SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Septembra Nintendo Direct jaunumi

genotsiidgenotsiidgrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 7. sept. 16:44
Septembra Nintendo Direct jaunumi

Septembra Nintendo Direct jaunumi

Šoreiz mums parādīja dažus interesantus pārsteigumus un daudzus portus, taču par vairākām jau sen izziņotām spēlēm nebija ne pušplēsta vārda.


5. septembra vienos naktī pēc Latvijas laika tika izrādīta kārtējā Nintendo Direct sērija. Tiem, kuri nezina: tas ir veids, kā japāņu uzņēmums Nintendo video formātā mums sniedz aktualitātes, kas saistītas ar tā konsolēm (nu vairs tikai Switch). Zemāk īsi par izrādīto tiem, kuri nevēlas veltīt gandrīz 40 minūtes savas dzīves, pašiem noskatoties pārraidi.

Septembra Direct sākās ar Overwatch oficiālo izsludināšanu, nepārsteidzot nevienu. Daudzu – arī Strike dibinātāju – iecienītais daudzspēlētāju FPS tagad būs baudāms jebkur... pieņemot, ka tur ir Wi-Fi. Tiek uzsvērts, ka Switch versijā varēs precīzāk tēmēt ar kustību vadību. Veikalos parādīsies 15. oktobrī, taču fiziskā kastīte nesaturēs kārtridžu – loģiski, ņemot vērā spēles žanru.

Dienu vēlāk tiks izdots arī _Pokémon_radītāju jaunais darbs Little Town Hero, kas ir JRPG ar interesantiem cīņas mehānismiem, atvairot uzbrukumus un stratēģiski izmantojot apkārtējo pasauli. Pirms tā redzējām arīLuigi’s Mansion 3jaunos režīmus un pirmoreiz iepazinām bezmaksas (šajā gadījumā free-to-start) daudzspēlētāju 2D sišanas spēli Super Kirby Clash. Uzzinājām, ka _Super Smash Bros. Ultimate_tiks pie diviem papildu tēliem, ieskaitot Banjo-Kazooie.

Patiess pārsteigums bija Deadly Premonition 2 izrādīšana pasaulei. Tā ir turpinājums vienai ļoti savādai spēlei, kam ir daži īpaši kvēli fani (piemēram, Džims Stērlings) un kas taps pieejama kaut kad nākamgad. Runājot par favorītiem ar dedzīgiem piekritējiem, 22. novembrī tiks pirmoreiz atkal izdotas Doom 64 un Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast. Switch jaunumus noslēdza Rogue Company, kas ir 3. personas skata daudzspēlētāju šaujamgabals un iznāks nākamgad.

Pārējā laikā septembra Direct parādīja veselu kaudzi ar portiem, to skaitā Divinity: Original Sin 2, Return of The Obra Dinn un Focus Home Interactive produkciju, kā arī, iespējams, svarīgāko jaunumu daudziem – SNES spēles Nintendo Switch Online abonentiem (sk. sarakstu attēlā augstāk). Diemžēl tie, kurus interesē Metroid Prime 4 un Bayonetta 3, palika gribot... Toties būs Link’s Awakening amiibo, kur saglabāt uztaisītos līmeņus.