SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Video: Dead or Alive 6

genotsiidgenotsiidgrupāStrike.lvStrike.lv2019. g. 4. marts 04:55
Video: Dead or Alive 6

Video: Dead or Alive 6

Runas, ka šī varētu būt nopietnāka Dead or Alive daļa, izrādījās pupu mizas, bet ne tāpēc genotsiid to uzskata par vilšanos.


Beidzot iemācījos Vegas Pro izmantot pietuvināšanas un palēninājuma funkciju. Tas tāpēc, ka, veidojot 7 minūšu video par Dead or Alive 6, atradu tām lietojumu. Īsi pastāstu par marta pirmo lielo spēli, par šīs daļas jaunumiem un lielākajiem trūkumiem. Video minu trīs lietas, kas traucēja gūt pilnvērtīgu apmierinājumu no 55 eiro, ko samaksāju. Nē, Season Pass par 74 mārciņām gan neiegādājos.

Tā kā drīz būs jāspēlē Devil May Cry 5 un varbūt Left Alive, Dead or Alive 6 recenzija, visticamāk, lapā neparādīsies, tāpēc daži papildu iespaidi tālāk tekstā.

Domāju, ka Online režīms tiks agri vai vēlu salabots ar nākotnes atjauninājumiem (kā varēja izlaist kaut ko tik nepabeigtu?), bet šaubos par tērpiem. Līdz 14. martam apģērbu "daļas" tiek dotas 10 reizes vairāk, tā ka "grainds" pēc tam kļūs tikai trakāks. Atkal nesaprotu, kā izstrādātāji varēja izdomāt ko tādu, ņemot vērā, ka par reālās pasaules valūtu kostīmus nopirkt nav iespējams.

Runājot par jaunajiem varoņiem, Diego šķiet labs variants iesācējiem. Viņam ir tikai 69 kustības un vienkārši grābieni. Cik nu pamēģināju Nico, viņa atgādina Alisu no Tekken, bet ne tuvu ne tik interesantu paņēmienu ziņā. Diemžēl pazuduši ir sērijas Virtua Fighter cīnītāji, bet Dead or Alive 5 viņi bija tikai viesi, tā ka nekas pārsteidzošs.

Jebkurā gadījumā šie ir tikai iespaidi, kas balstīti uz nepilnām 3 dienām ar spēli. Cīņas vēl aizvien ir ļoti labas, un jaunievedumi tās, manuprāt, nav sabojājuši. Žēl par trūkumiem, bet, ja arī to nebūtu, diez vai Dead or Alive skeptiķi beidzot spētu sēriju novērtēt, jo krūtis taču vēl aizvien pārspīlēti kratās (iestatījumos var atslēgt). Te ir interesants video par bļāvēju dubultstandartiem.