SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

2021. gada aprīļa skaļākās spēles

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2021. g. 2. apr. 09:33
2021. gada aprīļa skaļākās spēles

2021. gada aprīļa skaļākās spēles

Outriders, Returnal un citi aprīļa projekti


Aprīlis ir viens no galvenajiem pavasara vēstnešiem, kas atšķirībā no ziemas mēnešiem piedāvā vērā ņemamus projektus. To nav pārāk daudz, bet sniedz daudzveidīgumu dažādām gaumēm. Tātad tuvāk iepazīsimies ar aprīļa skaļākajām spēlēm.

1. aprīlis

Outriders (PC, PS4, PS5, Stadia, Xbox One un XSX)

Outriders ir 1–3 spēlētāju kooperatīvais RPG šūteris, kura darbība risinās tumšā zinātniskās fantastikas visumā. Spēlētājs ar savu izveidoto autraideru dodas ceļojumā pa naidīgo planētu. Outriders ir daudzveidīgas vietas, kā grausti, meži, kalni un tuksneši. Galvenais mērķis – sameklēt noslēpumainu signālu. Outriders piedāvā intensīvas apšaudes, lielisku ieroču arsenālu un dažādus aprīkojuma komplektus.

Outriders varēs pavadīt daudzas stundas spēles laika. To veidojis viens no labākajiem šūteru izstrādātājiem People Can Fly, kas zināms ar tādiem darbiem kā Gear s of Wars: Jugdment, BulletStorm un Painkiller. Outriders izdevējs ir Square Enix.

Lai uzsāktu spēlēt Outriders, ir nepieciešams pastāvīgs interneta savienojums. Tomēr visu spēli var iziet patstāvīgi. Demo versijā sasniegtais progress tiek automātiski pārnests uz pilno spēli. Outr i ders iespējams spēlēt abonementa Xbox Game Pass ietvaros uz Xbox One un XSX tās iznākšanas dienā. Noteikti izmēģināšu un padalīšos ar iespaidiem. Man pazīstamie spēlmaņi, kas jau iemēģinājuši Outriders pilno versiju, ir stāvā sajūsmā par to.

6. aprīlis

Oddworld: Soulstorm (PC, PS4 un PS5)

Oddworld: Soulstorm ir Oddworld: New 'n' Tasty! (2014) stāsta turpinājums. Līdzīgi kā priekšgājējs, Oddworld: Soulstorm būtībā ir 2,5D side-scrolling platformeris. Galvenais varonis Abe atgriežas, un viņa mērķis ir glābt savus biedrus mudokonus no vergu darba. Oddworld: Soulstorm ir jauna amatniecības sistēma, kurā Abe var izgatavot un pielāgot dažādus ieročus. Lai gan spēle galvenokārt ir lineāra, tajā ir masīva vilciena mezgla zona, kur spēlētāji var piekļūt jauniem līmeņiem un zonām.

Oddworld: Soulstorm PS5 versija ir iekļauta PS Plus aprīļa piedāvājumā.

20. aprīlis

MLB The Show 21 (PS4, PS5, Xbox One un XSX)

MLB The Show 21 iznāks beidzot Xbox platformām. Nē, tas nav pirmā aprīļa joks. Sony lielākā un labākā sporta sērijas spēle patiešām pirmo reizi tās pastāvēšanas vēsturē nonāks Microsoft sistēmās. Nākamās paaudzes treileris ir jau parādījies, un tas izskatās neticami labi. MLB The Show 21 darbosies ar 60 kadriem sekundē un 4K izšķirtspēju uz šīs paaudzes konsolēm.

Sērijas jaunums ir beisbola laukuma redaktors, kas dod iespēju mainīt tā izmērus, sienu augstumu, teritorijas izkārtojumu un citas ainavas iespējas. Šī funkcija ļauj dalīties ar izveidotajiem beisbola laukumiem tiešsaistē.

Vienīgā bēda, ka jaunās paaudzes versijas maksās par 10 eiro dārgāk jeb 70 eiro. Iepriekšējās paaudzes variants maksās ierastos 60 eiro. MLB 20 The Show apskatu var lasīt šeit.

23. aprīlis

NieR Replicant ver1.22474487139... (PC, PS4, Xbox One un XSX)

NieR Replicant ir uzlabota tā paša nosaukuma 2010. gada spēle. Tā ir diezgan līdzīga savam hronoloģiskajam pēctecim – godalgotajai NieR Automata. Diemžēl 2B neredzēsim, jo stāsts risinās kādu laiku agrāk. NieR Replicant stāstījums seko galvenajam varonim, kurš dodas nezināmajā, lai glābtu savu jaunāko māsu Yon ah no slimības.

NieR Replicant ir unikāls žanru sajaukums, kas variējas ar atvērtās pasaules RPG, ātrdarbīgu un taktisku šlešeru. Tas solās būt jaudīgs.

30. aprīlis

Returnal (PS5)

Returnal galvenā varone Selīna ir iestrēgusi laika cilpā uz svešās Atroposas planētas. Returnal unikālu padara procedurāli ģenerētie līmeņi.

Pasaule un Selīnas pieredze mainās katru reizi, kad viņa nomirst. Tādējādi, turpinot ceļu pāri nezināmajai planētai, sieviete sastop arī arvien spilgtākas un murgainākas vīzijas, kas apdraud viņas saprātu. Šausmu fani priecāsies par Returnal.

Housemarque jau sniedza interviju Strike par Returnal, ko silti iesaku izlasīt, ja vēl tas nav izdarīts.

Kopumā

Aprīlis piedāvā daudzveidīgu spēļu piedāvājumu. Es noteikti izmēģināšu Outriders un NieR Replicant.

Bez skaļākam spēlēm der atzīmēt tādus gaidāmos projektus kā Total War: Rome Remastered (29. aprīlis), New Pokemon Snap (30. aprīlis) un Terminator: Resistance Enhanced (30. aprīlis).

Returnal ir viena no retajām spēlēm, kas mani interesē. Intervija ar izstrādātājiem radīja patiesu interesi. Citādi aprīlis liekas ļoti tukšs.

@genotsiid iesaku iemēģināt Outriders, esmu mazu soli no end-game jau, spēle ir amazing, ja patīk third-person looter shooteri. ✌️Bet jā, Returnal ir manā sarakstā arī.

Nešaubos, ka Returnal būs lieliska spēle. Gaidām apskatu un iespaidus par Returnal.

Te vēl viens skaļš atjauninājums, ka MLB The Show 21 būs Xbox Passā jau tās izlaišanas dienā! Wow, tie nu gan jaunumi, ka Sony galvenā ekskluzīvā sporta spēle nonāk Xbox Pass. Noteikti iemēģināšu MLB The Show 21. :)

Ielādējas...https://twitter.com/XboxP3/status/1377969184206856193?s=20