SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

2021. gada novembra skaļākās spēles

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2021. g. 1. nov. 12:14
2021. gada novembra skaļākās spēles

2021. gada novembra skaļākās spēles

Forza, COD un BF raksturo novembra mēnesi


Novembris ir samērā tukšs mēnesis, salīdzinot ar bagāto septembra un oktobra projektu dažādību. Liekas, ka spēlētāju sagaida tikai lielie blokbasteri, kā COD, Battlefield, Grand Theft Auto: The Trilogy un Forza Horizon 5. Aplūkosim tuvāk šī mēneša skaļākās spēles.

2. novembris

First Class Trouble (PS4, PS5, Xbox One, PC, Nintendo Switch)

First Class Trouble ir neparasta izdzīvošanas spēle, kas savā ziņā atgādina Among U s. Spēlētājs nonāk uz kosmosa kuģa Alithea, uz kura tā sauktie “draudzīgie” pavadoņi mēģina viņu nogalināt. Kā jau izdzīvošanas spēlē, katrs gājiens ir jādomā uz priekšu, lai nenomirtu starp sešiem svešiniekiem. First Class Trouble ir iekļauta PS Plus piedāvājumā.

5. novembris

Call of Duty: Vanguard (PC, PS5, XSX, PS4, XBO)

Vanguard atgriež COD otrā pasaules kara periodā. Vienspēlētāja kampaņa piedāvās stratēģiskāku pieeju cīņām, piemēram, aklo šaušanu no aizsega, iznīcināmus vides elementus vai jaunus ceļus mērķa sasniegšanai, kāpjot pa sienām.

Savukārt daudzspēlētāju režīmā būs pavisam 20 kartes, no kurām 16 ir paredzētas pamatrežīmiem, bet četras – veidotas jaunam režīmam sauktam par Champion Hil. Tas atgādinās Gunfight, tikai būs iespēja izvēlēties spēlēt solo (1v1), duo (2v2) vai trio (3v3) līdz pat pēdējam izdzīvojušajam. Visiem komandas spēlētājiem ir pieejamas 12 dzīvības (vai 18 dzīvības) uz visiem komandas spēlētājiem. Tāpat arī Vanguard piedāvās jaunus kaujas stilus Tactical, Assault un Blitz atbilstoši spēles ātrumam un taktiskumam. Zombiju režīms atgriezīsies, ko palīdzēja veidot Treyarch sadarbībā ar Sledgehammer Games.

9. novembris

Forza Horizon 5 (PC, XSX, XBO)

Forza Horizon 5 ir vizuāli satriecoša braukšanas spēle. Horizon seko tam pašam modelim kā iepriekšējās sērijas spēlēs – varonis piedalās festivāla Horizon sacīkšu pasākumu sērijā. Šoreiz darbība norisināsies Meksikā. Kā vienmēr, būs liela kartes pētīšana, sacīkstes un pat foto misijas. Forza Horizon 5 pavisam iekļaus 500 auto, kas ir lielākais auto daudzums sērijā. Jaunais Horizon atbalstīs dinamisko izšķirtspēju, pielāgojot mērogošanu veiktspējas režīmā. Pats galvenais, ka Forza Horizon 5 būs iekļauta abonementā Xbox Game Pass Ultimate jau no spēles iznākšanas dienas.

11. novembris

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition (PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch)

Grand Theft Auto: The TrilogyThe Definitive Edition ir trīs asa sižeta piedzīvojumu spēļu kolekcija, kas iekļauj Grand Theft Auto III (2001), Grand Theft Auto: Vice City (2002) un Grand Theft Auto: San Andreas (2004). Svarīgi zināt, ka GTA kolekcijas izdevums ir remāsters ar vizuāliem un spēles procesa uzlabojumiem. Kolekcijas cena ir 60 eiro par visām trim sērijas GTA spēlēm.

Grand Theft Auto III ir iekļauta PS N ow abonementā, savukārt Grand Theft Auto: San Andreas (Xbox) būs Xbox Game Pass Ultimate piedāvājumā 11. novembrī.

12. novembris

Shin Megami Tensei V (Nintendo Switch)

Shin Megami Tensei V ir postapokaliptiska lomu spēle no Atlus. Tā ir daļa no Shin Megami Tensei pamata sērijas, kas pati par sevi ir daļa no lielāka zīmola Megami Tensei. Spēles darbība risinās mūsdienu Tokijā. Tajā atgriežas spēles elementi no iepriekšējām Shin Megami Tensei daļām, piemēram, iespēja savienot dēmonus, kā arī ir piedāvāti jauni mehānismi. Spēle darbojas ar dzini Unreal Engine 4, kas ļauj spēles režisoram Kazuyuki Yamai realizēt jaunas idejas.

16. novembris

Sherlock Holmes Chapter One (PC, PS5, XSX)

Frogwares Studio ir pazīstami kā sērijas Sherlock Holmes izstrādāji. Pēc The Sinking City gūtajām mācībām izstrādātāji ir ieviesuši atvērtās pasaules elementus savā jaunajā Šerloka Holmsa spēlē.

Sherlock Holmes Chapter One darbība risināsies eksotiskā un bīstamā Vidusjūras salā. Šis gaidāmais stāstu vadītais asa sižeta piedzīvojums pastāstīs par Šerloka Holmsa “izcelsmes stāstu”. Spēle sekos jaunam un augstprātīgam Holmsam, kurš izmeklēs savas mātes nāves noslēpumu.

19.novembris

Battlefield 2042 (PC, PS5, XSX, PS4, XBO)

Ne tik tālā nākotnē starp ASV un Krieviju ir izcēlies globāls karš. Battlefield 2042 atbalsta 128 spēlētāju lobiju uz šīs paaudzes konsolēm un PC. Cīņas ir dinamiskākas, pateicoties laikapstākļiem, sākoties no viegla lietus un miglas līdz pilnām viesuļvētrām. Battlefield 2042 atbalsta par standartu jau kļuvušo kaķa āķi, kas ļauj pieķerties gandrīz jebkurām vertikālām saskares virsmām. Bēta tests bija pilnīgs haoss, un tā dalībnieki saskārās ar daudzām tehniskām problēmām. Ieteiktu nogaidīt ar spēles iegādi. Kā jau visām spēlēm pienākas, vēlams sagaidīt Battlefield 2042 apskatus.

Kopumā

Nav daudz, ko piemetināt pie novembra mēneša skaļākajām spēlēm, ja nu vienīgi: 11. novembrī kārtējo reizi tiks izdots Skyrim leģendāras izdevums. No nišas projektiem iznāks tādas spēles kā Just Dance 2022, Football Manager 2022, Jurassic World Evolution 2 un Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl. Personīgi turpināšu spēlēt oktobra spēles, kā arī izmēģināšu Forza Horizon 5 un Call of Duty: Vanguard. Kādas novembra mēneša spēles plānojat spēlēt?

Labprāt atkal uzspēlētu Vice City. No tiešām jaunumiem personīgi interesētu vienīgi Shin Megami Tensei V.

Palabošu par FH5 auto skaitu - FH4 jau bija vairāk kā 400, FH5 būs vairāk kā 500 :)

Ielādējas...https://www.windowscentral.com/forza-horizon-5-car-list

@Marex.K Fantastika par 500 auto, ar nepacietību gaidu jauno Forzu Horizon. Paldies, palaboju rakstu par auto skaitu. 😊

@genotsiid Man tieši no GTA triloģijas interesē tikai San Andreas. Jāsteidz spēlēt to Game Passā, jo dzirdēju, ka San Andreas pametīs Game Pass katalogu janvārī.

FH5 protams šomēnes būs Nr1 priekš manis. Noteikti izmēģināšu 1st Class Trouble, ideja ir interesanta, bet drusku bažas par realizāciju. Gan GTA3 remasters ar būs jāpamēģina. COD uz atlaidēm.