SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Switch Lite atpakošana un ŠOKĒJOŠĀ PATIESĪBA

genotsiidgenotsiidgrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 8. febr. 11:36
Switch Lite atpakošana un ŠOKĒJOŠĀ PATIESĪBA

Switch Lite atpakošana un ŠOKĒJOŠĀ PATIESĪBA

Beidzot atklājam, kas īstenībā notika ar lapu un kurš bija vainīgs.


!

"Turpmākajās rindkopās minētais un to pavadošais video ir satīrisks un fikcionāls atstāsts tam, kas ar Strike.lv lietotājiem Fen un Genotsiid notika pēc pēdējās numurētās "Bezcerīgais" podkāsta epizodes. Tekstam un arī video nav nekādas saistības ar realitāti, un jebkāda sakritība ar īstiem cilvēkiem vai notikumiem ir nejauša un nebūtu jāuztver nedz nopietni, nedz kā kādam īpaši adresēts apvainojums."

Iespējams, daudzi no jums gaidīja un tā arī nesagaidīja paskaidrojumu par to, kas notika ar lapu Strike.lv, kāpēc pazuda viss vecais redaktoru un biedru saturs. Tiešām skumja situācija. Visticamāk, dzirdējāt versiju, ka lapas uzturētāju neieinteresētības dēļ gāja bojā datubāze, ko vairs atjaunot nevarēja. Taču tie ir meli, kas nomelno Mārča un viņu komandas smago darbus. Patiesais problēmu cēlonis ir necilvēks vārdā Gatis. Tā kā viņš beidzot atrodas aiz restēm, tagad varam brīvi runāt par situāciju.

Kaut kad 2018. gada vasarā Strike uzradās sponsors – kaut kas, ko bijām gaidījuši kopš lapas pirmsākumiem. Kā savu upuri viņš izvēlējās garā un fiziski visvājāko autoru genotsiid. No savas puses solot naudu un vecenes – lietas, kas redaktoram mūžīgi trūkst –, abi nolēma tikties, lai izrunātu detaļas. Pēc fiziskas iespaidošanas (un, iespējams, seksuālas – genotsiid atsakās par to runāt) Gatis pārliecināja savu upuri strādāt viņa atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumā, bet “brīvajās” stundās kopmītnēs veidot saturu lapai. Drīz shēmā tika iesaistīts arī Fen.

2019. gada sākumā notika lielais lūzuma (burtiski) punkts – pāreja uz Strike.lv jauno versiju, kas bija prasts WordPress blogs. Gatis apzināti sabojāja lapas veco datubāzi. Kāpēc genotsiid turpināja rakstīt, to zinot? Jo ļaundaris iestāstīja, ka viss pārējais (aktivitātes, forumi, žurnāli utt.) ir lieks: cilvēki grib redzēt tikai viena autora saturu. Garā nespēcīgajam genotsiid tika iestāstīts, ka beidzot viņš varēs spīdēt kā īstens Žurnālists un ka Strike.lv būs Latvijas vadošais videospēļu medijs. Tika solīts pat fiktīvas koledžas diploms.

Droši vien ievērojāt, ka arī citi autori lapas tumšajā periodā tai radīja rakstus. Patiesība gan ir tāda, ka tie visi nāca no diviem veidotājiem, abiem imitējot dažādus valodas stilus un uzdodoties par atšķirīgiem cilvēkiem. Par laimi, genotsiid garīgajām spējām tiekot izsmeltām un pelēkajam biznesam pārejot uz Lietuvu, Gatis pats nolēma publiski sevi atklāt ar konsoles Nintendo Switch Lite “atpakošanas” video. Tas viņu iegāza.

Pārmaiņu vēsmas

Ir pagājušas 2 nedēļas kopš Strike ir atpakaļ formā. Kas ļāva pozitīvajām pārmaiņām beidzot notikt? Slepkavība. Kā noprotams pēc zemāk redzamajiem videomateriāliem – kas tika izvilkti no Gata MacBook Pro un vēlāk mūsu spēkiem samontēti –, redzot, ko ir pastrādājuši viņa lietuviešu pagaidu strādnieki, vīrietis ļoti sadusmojās. Pēc tam nelietis ar dzēriena “Midus” pudeli nogalināja vienu no saviem nelegālajiem darbiniekiem, kurš komas stāvoklī gulēja netālā telpā UAB “Strike Holding” birojā.

Piezīme: lielās pārmaiņas lapā, ko min Gatis, attiecas uz intīmpreču līniju “priekš geimeriem”, ko bija plānots tirgot caur Strike.lv.

Bēgot no notikuma vietas un ievērojami pārsniedzot atļauto ātrumu, Gatis pievērsa Lietuvas likumsargu uzmanību, kuriem izdevās viņu apturēt. Papildus CSN pārkāpumiem izrādījās, ka vīrietis ir narkotisko vielu reibumā. Asinis uz viņa baltā uzvalka krekla situāciju, protams, padarīja tikai sliktāku, nemaz nerunājot par bagāžnieka saturu. Drīz puzle tika salikta pa gabaliem. Šoreiz vīrieša ciešā draudzība ar Bibi (izredzēto zemes bijušo premjerministru) viņu vairs nespēja glābt.

Zemāk ar tā rakstisku atļauju esam pārpublicējuši ziņu portāla TavasViltusZiņas.lv rakstu, kas sniedz lielāku skaidrību par situāciju. Valodas kļūdas ir saglabātas. Daži vēl aizvien neatšķir defisi no domuzīmes.


Šokējoša slepkavība Lietuvā: vainīgs Latvijas BMW šoferis

TavasViltusZiņas.lv

Kā ziņo Lietuvas policija ,20.janvāra aptuveni pulksten 22:00 Klaipēdā ar ceļa blokādi tika apturēta melna markas “BMW 530d GT” automšīna ar tranzīta numuriem ar Latvijas valstspiederīgo Gati [uzvārds apzināti izņemts] pie stūras. Vīrietis acīmredzamā narkotisko vielu iespaidā pārsniedza atļauto ātrumu par 80km/h.

Nēvēloties sadarboties ar Lietuvas likumsargiem vīrietis tika pielietojot fizisku spēku atbrīvots no automašīnas vadītāja sēdvietas, kas atradās ātrumā un ripojot ietriecās policijas automašīnā viņas priekšā.

No transportlīdzekļa izņemtie dokumenti atklāja agrāk dažādos noziegumos - tostarp noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācija, seksuāla rakstura uzbrukumi, sīkais huligānisms apsūdzētās personas identitāti.

Atbrīvojot vīrieti no automašīnas tika konstatēts fakts, ka viņa apģerbs ir klāts ar asinīm. Tūlītēja bagāžnieka pārbaude atklāja cilvēka līķi ar smagi sadragātu galvaskausu, kas vēlāk tika identificēts kā Lietuvas pilsonis Vītauts Bačiulis, kurš noziedzīgajās aprindās pazīstams ar segvārdu Genocidas.

Priekš Gata [uzvārds slēpts] Klaipēdas apgabaltiesa piesprieda mūža ieslodzījumu par tīšu slepkavību. Braukt ar behu - slikta doma. Arī tu vari palikt par noziednieku !


Tāda, lūk, ir visīstākā patiesība par notikušo. Lai dzīvo jauna un brīva Strike.lv!

Gz gz :snuff: :hashish:

Iespējams, daļa lasītāju nav pazīstami ar Bezcerīgo podkāstu – audio raidījumu, ko es un Fen reiz veidojām, lai runātu par visu aktuālo videospēļu pasaulē. Iesaistījām arī lomu spēļu elementus, tēlojot fiktīvus varoņus un izdomājot nepatiesus notikumus, lai radītu viltus personības. Šis viltus ziņu raksts ir paredzēts kā izdomāto notikumu nobeigums. Iepazīties ar podkāstiem varat šeit: http://cilveki.com/pod/