SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

BEZCERĪGAIS XV

methylphosphonofluoridatemethylphosphonofluoridategrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 26. apr. 21:11
BEZCERĪGAIS XV

BEZCERĪGAIS XV

Dibenā rautais Kils Geitss.


Sveicināti, draugi. Abi dīvānu sildītāji atgriežas ar kārtējo podkāsta sēriju. Pēc karantīnā pavadīta pusotra mēneša abiem sakrājies daudz sakāmā, tādēļ viss sakāmais tiek izšļākts kā no rīta sakratītas kokakolas pudeles tieši klausītāju ausīs. Atbildēti tiek arī klausītāju jautājumi.

Kā jau ierasts, esam pieejami visur, kur vien gūstat savus podkāstus, ieskaitot Google un Apple Podcasts, taču ērtības labad zem raksta piedāvājam funkcionālu atskaņotāju.

Lielisks podkāsts. Ne brīdi nebija garlaicīgi.

Paldies. Pāris mani komentāri par tēmām ko pārzinu.

Braukšanas spēlēs 3.personas skatu izmanto, lai labāk saprastu kā uzvedas auto aizmugure. It īpaši svarīgi rallija spēlēs. Piemēram, Peters Solbergs (ja kāds nezina, tad tas ir slavens rallists) tikko rīkotajā čempionātā spēlē Dirt Rally 2 izmanto kameru no ārpuses. Droši vien pieradis just auto ar muguru līdz ar to viņam ērtāk un loģiskāk braukt ar kameru no ārpuses. Tiem kas tīrie e-sportisti iespējams ir vienalga no kāda kameras leņķa braukt.

Var just, ka FenFen CoD ir sāpīga tēma. Kāpēc Tevi nošauj ātrāk nekā Tu paspēj otru nošaut? Tur ir diezgan daudz mainīgo lielumu. Šajā MW daļā TTK tika palielināts salīdzinot ar BO4 vai vēl vecākām. Tad tālāk ir jautājums ar kādu ieroci šauj pretinieks. Varbūt viņam ierocis vienkārši sekundē izšauj lielāku skaitu ložu. Un pat, ja Jums abiem ir vienādi ieroči viņi var šaut pilnīgi dažādi pateicoties lielajām modifikāciju iespējām, kas spēlē pieejamas. Nu un beigu beigās, protams, iespējams pretinieks šauj precīzāk par Tevi. Atzīmēšu, ka pieredzējušāki spēlētāji zina kā spēlē darbojas spawn point sistēma un tas var būt par iemeslu kāpēc Tev kāds nepārtraukti ir aizmugurē, bet Tu viņiem nē. Kā arī šajā daļā ir kaut kāds viltīgs matchmaking algoritms. Cik saprotu viņš ir kaut kā saistīts ar k/d, bet tur vēl čupu ar datiem ņem vērā. Jo labāk spēlē, jo pret stiprākiem pretiniekiem Tevi sākt likt pretī. Tā kaut kā.

P.S. Kaķa viedokli arī dzirdēju :D

@Marex.K Ai, nu tas Call of Duty ir vienkārši... Pareizi gena pateica, jauniņajiem ielekt tajā spēlē, tās ir šausmas. Pats pirms gada diviem iegādājos BlackOps 3. nu tā šķaidīja mani. Bija jāpavada apmēram 100 h lai saprastu kas un kā, beigās uzmetu visam mīksto un skraidīju ar nazīti- 2 dūrieni un gatavs, sanāca dabūt pat ļoti labus score un cilvēki sāka reidžot uz mani :D, bet ar ieroci nu nereāli grūti bija. Battlefield tajā ziņā bija simpātiskāks priekš manis, nekā sarežģīta, ja gribēja kilus varēja vienmēr dabūt. Bet tajā CoD traka skriešana sanāk, vienmēr kāds aiz muguras un kas ir interesantākais, reti kad bija 1v1, kad sāk šaudīties, tad parasti viss pretinieku bars parādās. Tagadējais Warzone esot labs gabals, apsveru iegādāties.

@Steels nu ja gribi pamēģināt un nezini vai patiks tad Warzone jau vispār bezmaksas. Paņem paspēlē, ja ļoti patīk vari arī kādu naudiņu ziedot "nabadzīgajam" Activision :D Tas viss bars parādās, jo noteikti šaudījies ar ieroci bez klusinātāja. Manuprāt, klusinātājs ir must have, jo tad Tevi vismaz nepingo visam pretinieku tīmam ar sarkanu punktu :D Bet forši, ka te vēl kāds dzīvs bez ierastās publikas.

smiltis, skudras un suucoshais riiks, kas filtree uz kalnu smiltis virsuu, kur zveeriem ir vieta pasaulee. izklausaas fantastiska speele :DD

Dzeru tikai Ibumetīnu un Veselības Dzērienu, dažreiz arī viagru!

Esmu par veselīgu dzīvesveidu! [s-peace]

@Suritis @Steels @MarexK @fvSa47MMr5rJM0yd @suicide-christ, pateicos par komentāriem, un uz tikšanos nākamajā podkāstā.