SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

24. aprīlī tiks ierakstīta nākamā podkāsta BEZCERĪGAIS sērija

methylphosphonofluoridatemethylphosphonofluoridategrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 20. apr. 12:59
24. aprīlī tiks ierakstīta nākamā podkāsta BEZCERĪGAIS sērija

24. aprīlī tiks ierakstīta nākamā podkāsta BEZCERĪGAIS sērija

<p>Šo piektdien (24.4.2020.) ierakstīsim jaunāko visu iecienītākā podkāsta sēriju, tādēļ paudiet savu nepatiku pret abiem tā dalībniekiem, uzdodiet jautājumus vai rakstiet citas jēlības komentāru sadaļā zem šī raksta.</p> <p>Ja kāds vēl nezināja, tad šai lapelei ir savs podkāsts, kura līdzšinējās sērijas varat noklausīties šeit:</p> <p style="text-align: justify;"><iframe src="https://castbox.fm/app/castbox/player/id2651312/id243990518?v=8.19.0&autoplay=0" width="100%" height="500" frameborder="0"></iframe></p>

Kuru no Capcom spēlēm Jūs vēlētos redzēt "remāsterētu" nākotnē? Es lieku cerības uz Dino Crisis spēļu sēriju! Pirmās divas bija lieliskas.

Jūsu viedoklis par Microsoft Flight Simulator jaunāko versiju kura drīzumā iznāks (svars=150GB)? Caur visām spekulācijām par PS5 problēmām un XBOX series X gatavību, kāds ir jūsu īsais viedoklis kurai konsolei dosiet priekšroku un kāpēc? Kura jūsuprāt ir pagaidām ir veiksmīgākā spēļu abonēšanas platforma (PS Now, XboxGamePass, U-play+, Origin Access, Nintendo online, Google Stadia)? Vai nebūtu laiks arī STEAM piedāvāt ko līdzīgu?

Lai Jums nebūtu garlaicīgi:

Anime tēma: Attack on Titan - noskatījos un man patika. Esat redzējuši, ko domājat? Kas vēl līdzīgs iesakāms? Spēļu tēma: sāku ar Ark Survival Evolved muļķoties. Aizrāva gan mani (spēlēju), gan dēlu (skatītājs un līdzjutējs), kurš ir kritis uz dinozauriem. Esat spēlējuši? Plusi, mīnusi, random domas? Seriāli: turpinu skatīties Westworld. Nu jau trešā sezona un apgriezieni tikai pieaug. Džesijs no Breaking Bad paņemts klāt. Kāds no Jums skatās? Ja nē, tad varat sākt ;)

P.S. Ja būs garlaicīgi, tad nākamajā reizē jautājumu skaits pieaugs.

Neesmu uz ripām šodien tādēļ tikai... Dobrijs vakars! [s-peace]