SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

BEZCERĪGAIS XVI tiks ierakstīts 26. jūlijā!

methylphosphonofluoridatemethylphosphonofluoridategrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 22. jūl. 14:31
BEZCERĪGAIS XVI tiks ierakstīts 26. jūlijā!

BEZCERĪGAIS XVI tiks ierakstīts 26. jūlijā!

Živ.


Sākoties vasarai, zēni kļuva mazliet aizņemti. Darbs gaterī, pirkstu traumas, dalība minoritāšu interešu aizsardzības klubiņos vai gluži vienkārši nebeidzamas orģijas nedēļu garumā ir bijušas tās lietas, kas nebija C-19, - šķērslis fanu iemīļotā podkāsta ierakstam.

Slēpjoties no policijas par sieviešu pakešu zādzību sērijas izdarīšanu, Genādijs un Feņiks ir atpakaļ, lai stāstītu par tuvējā pufaikciema apceļošanas laikā piedzīvoto un arī jaunākajām rajona datorsalonā izspēlētajām spēlēm.

Ieraksts taps mūsu kunga 2020. gada 26. jūlijā, tādēļ līdz šai dienai Bezcerīgā komanda aicina jūs sniegt savas pretenzijas un liet žulti šī raksta komentāros. Būs jautri, jo mūsu galīgi nekvalificētie šova vadītāji centīsies jūs galvenokārt izklaidēt.

Ja nu ir aizmirsies, zēnus var dzirdēt visu, kur gūstat savus podkāstus, tajā skaitā arī zemāk esošajā atskaņotājā!

Sveiciens pufaikciemam :)... Šajā slinkuma un jautrības pārpildītajā vasarsvidū vēlētos dzirdēt jūsu domas par konsoļu titānu cīņas Sony vs Microsoft iespaidiem pēc pirmajām spēļu demonstrācijām un kuru izvēlēsies Genādijs un kuru Feņiks, ja vispār izvēlēsies iegādāties?

Sveiki, mani mīļākie Getliņu zēni! Skatoties savas mīļākās animes un tiekot ierautai Shin Megami Tensei universā, man arvien skaidrāk izkristalizējas, ka no visu varoņu "kāsta" man mīļākie parasti ir kādi noteikti tēlu arhetipi, piemēram, entuziastiskais tizlenītis ar zelta sirdi vai mistiskais, noslēgtais tēls, kuram ir skumjā pagātne utt. Protams, pieņemot, ka šie tēli ir labi attīstīti. Kādi ir jūsu mīļākie arhetipi? Ja tādu nav, varbūt jūsu mīļākajos tēlos ir saskatāmas kādas kopīgas pazīmes? Varbūt jums ir savas atziņas, kas veido spēcīgus un neaizmirstamus tēlus? Paldies, un lai forši ierakstās jaunā sērija!

Sveiki zēni, ir daži jautājumi Genādijam un Feņikam jaunākam pod-kāstam:

  • Līdz šim labākā spēlētā spēle šogad? Iespējams ir kāds projekts, kas īpaši iespiedies atmiņā.
  • Kāda ir Jūsu gaidītākā spēle rudens sezonā?
  • Vai @Fen ievērēja Ghost of Tsushima foto režīmu un iemēģināja melnbalto režīmu (Kurosawa Mode) ? Ja jā, kādi iespaidi par to.
  • Ko domājat par Microsoft vēlmi piedāvāt savus 'ekskluzīvus' Xbox passā to iznākšanas dienā?
  • Jūsuprāt, vai ir pamatojums nākamās paaudzes spēļu cenu pieaugumam?