SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Atjaunināta The Witcher 3 Switch versija

genotsiidgenotsiidgrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 18. febr. 20:22
Atjaunināta The Witcher 3 Switch versija

Atjaunināta The Witcher 3 Switch versija

Pievienota grafikas izvēlne un cross-save.


Lai gan parasti svaigs atjauninājums kādai spēlei nav nekas uzmanības vērts, studijas Saber Interactive – komandas, kas adaptēja populāro action-RPG darbu The Witcher 3: Wild Hunt portatīvajai konsolei Switch – šodien palaistais gan ir. Tas varētu būt interesants arī tiem, kuriem vēl nav Nintendo hibrīdsistēmas.

Pagājušogad ziņojām, ka hakeriem izdevās piekļūt slēptai izvēlnei spēles The Witcher 3 portatīvajā variantā. Tajā ir iespējams mainīt dažādus grafiskos iestatījumus līdzīgi kā uz PC. Apvienojumā ar virstaktētu (overclocked) konsoli var iegūt dzidrāku attēla kvalitāti vai pat sasniegt 60 kadrus sekundē (tiesa, ne visur spēles pasaulē). Ar nu pieejamo atjauninājumu v3.6 beidzot daļu opciju ir iespējams mainīt arī parastiem Switch lietotājiem.

Kā redzams attēlā augstāk, izvēlei ir visādi pēcapstrādes grafiskie iestatījumi, piemēram, ekrāna izpludināšana, fokusa efekts un attēla asināšana. Atšķirībā no hakotā varianta nevar izslēgt vertikālo sinhronizāciju un dinamisko izšķirtspēju. Tā kā “no rūpnīcas” Switch versija izskatās visai izplūdusi, labus rezultātus var iegūt, atslēdzot opciju Blur un uzliekot Sharpening uz Low, turklāt izmaiņām neietekmējot veiktspēju.

Protams, ir patīkami, ka konsoļu lietotāji tiek pie iespējas paši regulēt viņiem parasti nepieejamus iestatījumus, bet tās nav lielākās ziņas, ko nes atjauninājums v3.6. Tagad portatīvās spēles galvenajā izvēlnē ir sadaļa ar nosaukumu Cloud Saves. To atverot, parādās iespēja importēt un eksportēt datus uz savu Steam vai GOG.com kontu. Tas nozīmē, ka nu var sinhronizēt progresu starp The Witcher 3 datora versiju un Switch spēli.

Ņemot vērā CD Projekt Red izstrādātā darba satura apjomu, daudzus no portatīva varianta iegādes, ļoti iespējams, atturēja fakts, ka viss stāsts būtu jāsāk no jauna. Beidzot tas vairs nav šķērslis un Switch versija izskatās krietni pievilcīgāka, it īpaši par šobrīd pazemināto cenu.

Tvīts, kas apstiprina jaunumus:

Update 3.6 for The Witcher 3: Wild Hunt on Nintendo Switch is now available!

It introduces save file integration with GOG and Steam, and adds more graphical settings, making it possible to customize visual fidelity, among others.

Full list of changes: https://t.co/6xOMPNE5HK pic.twitter.com/iGGxJeBrI7

— The Witcher (@witchergame) February 18, 2020

Interesanti, vai šāda opcija tiks iekļauta "lielo" konsoļu versijās.

Saglabāšanās faila pārnešana starp PC un Switch varētu būt daudziem aktuāla. Tik tikko parādījās ziņa, ka THQ Nordic ir nopirkuši Saber Interactive.