SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Iespējams, līdz šim lielākās eShop atlaides

genotsiidgenotsiidgrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 18. febr. 00:45
Iespējams, līdz šim lielākās eShop atlaides

Iespējams, līdz šim lielākās eShop atlaides

Lieli cenu samazinājumi no lieliem izdevējiem, pat Nintendo un Bethesda.


Lai gan gandrīz vienmēr vēlos spēles iegādāties taustāmā formātā (it īpaši Switch gadījumā), nevaru noliegt digitālo versiju ērtumu, spēju dalīties ar vēl vienu lietotāju un, protams, kārdinošos piedāvājumus digitālajos veikalos. Nintendo arvien vairāk sekojot līdzi pārējiem industrijas “grandiem”, beidzot arī japāņu uzņēmums ir nolēmis būt nedaudz dāsnāks kā parasti.

Šomēnes platformu eShop (Nintendo ekvivalents Steam, PlayStation Store, Xbox Marketplace utt.) jau pagodināja izdevēja Ubisoft produkcijas “izpārdošana” (uz digitālām precēm jēdzienu ir problemātiski attiecināt, jo eksemplāru skaits nav ierobežots). No tajā iekļautajām spēlēm ieteiktu Mario + Rabbids Kingdom Battle un Assassin's Creed III Remastered par € 14,79, kā arī Trials Rising par € 9,99.

Vēlāk Ubisoft pagarināja savu “lielpārdošanu” līdz 24. februārim. Kāpēc? Tāpēc, ka Nintendo izsludināja Blockbuster Sale – droši vien tās līdz šim iespaidīgāko akciju, kas piedevām ilgst līdz 1. martam. Tajā piedalās arī tādi izdevēji kā Bandai Namco, Bethesda, Blizzard Entertainment, EA, Sega, Take-Two Interactive un WB Games.

Šeit ir saraksts ar augsti vērtētām Switch spēlēm, kas tikušas pie 30 un vairāk procentu atlaides, ar saitēm uz Strike rakstiem/video, ja tādi ir:

Droši vien daudziem no jums varētu likties absurdi, ka Skyrim ar atlaidi maksā 30 eiro. Salīdzinājumā ar citu konsoļu un PC versiju cenām tā tas tiešām ir, bet tās jūs nevarēsiet, piemēram, baudīt vilcienā pa ceļam uz mājām, tad pēc pusstundas turpināt jau uz lielāka ekrāna, sēžot dīvānā. Tā saucamais Switch nodoklis ir īpaši sāpīgs ar vecākiem darbiem, bet vismaz šobrīd tas ir mazāk nepatīkams, jo pastāv Blockbuster Sale.

Neteiktu, ka baigās atlaides, bet šo to no indie scēnas var paņemt.

@Fen Man šķiet, ka Steam un pārējie veikali mūs ir izlutinājuši ar savām 75 % un lielākām atlaidēm. eShop standartiem šīs ir labas cenas. Es gribu Worms W.M.D, bet nezinu, cik daudz un vai vispār spēlētu.