SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Bezcerīgais XIII

methylphosphonofluoridatemethylphosphonofluoridategrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 27. febr. 15:47
Bezcerīgais XIII

Bezcerīgais XIII

Still alive.


Esiet sveicināti! Jūsu ausu baudījumam ar lepnumu piedāvājam jaunāko pilnmetrāžas strike.lv neoficiālā podkāsta "Bezcerīgais" epizodi.

Šajā epizodē sniedzam atbildes uz strike.lv apmeklētāju jautājumiem - abiem diviem, kā arī diskutējam par un ap strike.lv pagātni, tagadni un nākotni. Pieminam šo to arī par spēlēm.

Ko Fen un Genotsiid ir spēlējuši pēdējo pāris mēnešu laikā:

  • Assfault Nein: Legends,
  • Gear.Club Unlimited,
  • Borderlands 3,
  • Road Redemption,
  • Final Fantasy XIV,
  • Outlast 2,
  • Tokyo Mirage Sessions,
  • Red Dead Redemption 2.

Kas patika, kas nepatika? Varbūt ir jautājumi, uz kuriem vēlaties nekonstruktīvas un, iespējams, nepareizas atbildes? Rakstiet visu komentāros!

Smeķīgs podkāsts un paldies par izmeļošo atbildi. Nezināju par anime strīmservisiem. Es, savukārt, dodu priekšroku skatīties anime, seriālus vai filmas oriģinālvalodā ar subtitriem, jo tad aktieru paustās emocijas liekas reālākas un tuvākas.

Respect par 400h un 60 eur Asfaltā, man nepietiktu pacietības.

FFXIV es salīdzinātu ar Elder Scrolls Online, jo abiem ir vairāk kopīga, ieskaitot jēdzīgo stāstu. WoW man liekas jau kā pagātnes relikvija.

Outlast 2 kaut kad mēģināju. Secināju, ka šausmenes mani vairs neinteresē. Līdzīgs Alien Isolation, jo tur arī cīnīties ar pretinieku nav iespējams, var tikai slēpties.

Tokyo Mirage sāku spēlēt. Tad atnāca Astral Chain un Mirage nogrima otrajā plānā.

Tikko nočekoju cik man stundas ir CSR2 :)))) ... 491h34m :)))) Varētu teikt ka par CSR2 var teikt visu to pašu ko par Asphalt9, tomēr es esmu stingri pieteicis sev, ka spēlēšu netērējot ne centa, joprojām tā arī daru :)... bet par ikdienas rutīnu tā ir totāla taisnība.

Tikko pabeidzu klausīties jūsu podkāstu, pēc @Marex.K ieteikuma. Esmu ļoti patīkami pārsteigts, cik tas bija saistošs un interesants. Tādēļ gribētu izteikt jums abiem personīgu paldies par to, ka vispār kaut ko tādu darāt! Pats pēc dabas esmu ļoti slinks, tapēc varbūt arī nelasu rakstus, jo tupa žēl tam sava laika + ļoti daudz reviews var redzēt/izlasīt no top amerikāņu saitiem, bet klausīties jūsu podkāstu ir jau pavisam cita lieta. Ļoti ērti, piem braucot uz darbu utt. Ļoti patīk arī tas, cik ļoti piedomājat pie valodas - dzirdēt lamuvārdus vai anglicismus katrā teikumā diezgan ātri kļūst nogurdinoši. Ļoti patika, ka daudz tiek runāts par switch spēlītēm, kas man pašlaik arī aktuāli :) Vārdsakot, tā turēt. Ar nepacietību gaidu nākamo podkāstu. PS kkas nav ar feisbuka loginiem, man meta ārā error, nācās uztaisīt jaunu kontu :/

Noklausījos, ir labs, vīri. Priecē, ka esat iekš spotify. Braucot būs topā.