SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

23. martā tiks ierakstīta nākamā podkāsta BEZCERĪGAIS epizode

methylphosphonofluoridatemethylphosphonofluoridategrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 21. marts 00:13
23. martā tiks ierakstīta nākamā podkāsta BEZCERĪGAIS epizode

23. martā tiks ierakstīta nākamā podkāsta BEZCERĪGAIS epizode

Can't touch this.


Koronavīruss neaptur bezcerīgos zēnus, un tie varonīgi turpina strādāt. Genotsiid un Fen atradīsies ne tikai vienā ēkā vai pie viena galda, bet arī sēdēs tik tuvu viens no otra, ka ar katru vārdu izdalītās siekalas un elpas siltums potenciāli atdursies sarunas biedra sejā. Kādēļ? Jo ir jāieraksta kārtējā abu lolojuma - podkāsta "BEZCERĪGAIS" - epizode.

Runāts tiks par spēlēm, vīrusiem un griķu cenām. Tiks spriedelēts par sarežģītiem valsts drošības jautājumiem, kā arī vērtētas Breda Pita figūras izmaiņas gadu gaitā. Zēni vēlas sniegt arī koķetas atbildes uz nopietniem jautājumiem, tādēļ, dārgie klausītāji, lūdzu, uzdodiet tos komentāru sadaļā!

Ja negribat uzdot jautājumus vai ja vēlaties ko klausāmu līdz pirmdienai, varat noklausīties kādu no "BEZCERĪGAIS" pirmās sezonas epizodēm vai arī ievērtēt jaunās sezonas pirmo epizodi. Esam klausāmi jebkur, kur gūstat savus podkāstus, taču ērtības labad zemāk ir atskaņotājs.

Dobrijs diens/večers!

Cerams drošības apsvēru dēļ sēžat 2 metru attālumā viens no otra?

Esat jau spēlējuši Doom Eternal, jauno Ori?

Kas tā par musaru spēli Animal Planet?

Šodien iznāk Half-Life: Alyx! Kādi pirmie iespaidi par redzētajiem pre-release video?

Kur ir Patreon vai OnlyFans links?

[s-fire] [s-fire] [s-fire]

  • Kā ir pamainījušies Jūsu dienas plāni sakarā ar ieviesto ārkārtas stāvokli? Vai darba devējs ļauj strādāt attālināti, ievērojot darba specifiku?
  • Vai ir parādījies vairāk laika spēlēm? Varat rekomendēt kādu īpašu filmu, seriālu vai grāmatu šajā laikā?@Genotsiid Vai izdevās iemēģināt RE3 Demo un kādi iespaidi par to? Vai ir doma spēlēt RE3 iznākšanas dienā? @Fen Vai ir plānots spēlēt Persona 5 Royal un kādi ieteikumi Persona sērijas iesācējiem?

Bāc... palaidu garām iespēju uzdot jautājumu :)))))))))))))))...

@Goodman2576 vari jau uzdot. Atbildēsim nākamajā reizē!

@Fen uzdošu uzdošu tikai jāizdomā par ko :))))))))