SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

BEZCERĪGAIS XIV

methylphosphonofluoridatemethylphosphonofluoridategrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 26. marts 15:57
BEZCERĪGAIS XIV

BEZCERĪGAIS XIV

Siekalaini koronatruši.


Sveicināti, dārgie lasītāji un klausītāji! Ar lepnumu piedāvājam podkāsta "BEZCERĪGAIS" otrās sezonas otro sēriju - jau četrpadsmito bezcerīgo zēnu kopdarbu. Mūs neaptur ne dažādu šķidrumu izdalīšanās no dažādiem mūsu ķermeņu atvērumiem, ne arī bailes no mēra. Sociālā distancēšanās un ieslēgšanās piesmakušos kambaros ir iedvesmojusi jaunas domas, ar kurām dalīsimies šajā podkāstā.

Neskatoties uz cinisko attieksmi pret nāvi un slimību mums apkārt, šoreiz podkāstu publicējam zemākā kvalitātē, lai atvieglotu slodzi uz globālo tīmekli.

Gremdēsimies arī atmiņās par iepriekšējās podkāsta sērijas komentāriem, apspriedīsim spēlēto, kā arī atbildēsim uz abiem (!) klausītāju jautājumiem.

Kā jau ierasts, esam klausāmi visur, kur gūstat savus podkāstus - ieskaitot Google Podcasts un iTunes -, bet ērtības labad zem šī raksta ir arī atskaņotājs ar ne tikai šo, bet arī visām mūsu iepriekšējām epizodēm.

Par seriāliem un filmām - Quiet Place forša filma, iesaku noskatīties. Ļoti labi balansē uz šausmene/drāma/spriedze robežas. Par RE 3 demo - provocēju Nemesi visos iespējamos veidos, bet safe room iekšā viņš nevarēja tikt. Par VR - Valve Index ir dārgākais no visiem VR komplektiem, bet Steam VR spēles var spēlēt arī ar citu ražotāju komplektiem (Oculus, HTC). Vai tā cena sevi attaisno? Laikam jau, jo Steam Index ir mūžīgi izpirkts vai, piemēram, kā tagad ir jāgaida 2 mēneši, lai tiktu pie viņa. Ss.lv viens kosmonauts tirgo jaunu komplektu ar x2 uzcenojumu.

Dienas vārds HUYOVIDS :))))))))))))))))))))))

SŪDS Latvijā beigsies 15. maijā :)))))) citur pasaulē dažādi :)

EKONOMIKAS pakaļa būs dziļa, bet ne tik dziļa kā 2008.gadā, atjaunošanās būs straujāka :))))))

@Eking ja der Toma Klensija CIA spiegu gabals tad amazon prime JACK RYAN.... man patika, 2 sezonas pa 8 sērijām nonstop

Paldies par podkāstu, man patīk klausīties jūsu vervelēšanā :))))))))))) PS. es neesmu no IT nozares :))))

Paldies par lielisko podkāstu!

Labprāt dzirdētu Jūsu domas par AMD procesoriem un ceturto tās paaudzi.

Esot zem ripām un alkohola reibumā vairs nerakstīšu jautājumus podkāstam!

Bet labs podkāsts.

Paldies par MVP [s-cup]

Runājot par motocikliem, jā ir dīzeļdzinēja motocikli, bet nav visai populāri, pieļauju ka dzinēja specifikas dēļ. Bet pilsētā motorolleri ir ideālais variants, mazs un pietiekami ņiprs lai nokļūtu no punkta A un punktu B. Bet ja sanāk braukt ārpus pilsētas tad motocikls ir bauda un no pieredzes saku, ka vajag vismaz 600 kubikcentimetru. Tas būs pietiekami lai nepietrūktu jaudas ilgtermiņā. Ja sakāt lai nosistos, tad galu dabūt var pārāk daudz visādos veidos. Viss atkarīgs no paša cilvēka, kā brauc. Ja patīk braukt ar auto agresīvi, tad motociklu nevajag, tad noteikti ved uz krustu pusi.